NEINFRANTII

- legenda continua


Reasezarea controlata a structurilor politico-economice mafiote

Distribuiţi

Franklin

Mesaje : 6
Data de inscriere : 02/06/2010

Reasezarea controlata a structurilor politico-economice mafiote

Mesaj  Franklin la data de Dum Oct 31, 2010 1:15 pm

Dupa 1989, scapati de Ceausescu, securicomunistii romani au transformat dictatura in uzurpatura si au cautat politica externa care sa le permita raminerea la putere. Le devenise evidenta greseala de a contraria puterile exterioare potential periculoase. Stiau ca nu vor rezista decind aservind tara intereselor din exterior, impartind prada- pentru a evita pierderea puterii si privilegiilor. Analiza spectrului socio-politic : http://www.universulromanesc.com/showthread.php?t=501

Au combinat creator mijloacele pentru conservarea puterii. Deschidere comerciala pagubitoare, vinzarea pe nimic a activelor (pregatita prin dereglarea fatala a economiei si devalorizarea monedei), contractare de mari imprumuturi (destinate risipei si deturnarii), participare simbolica la razboie de agresiune etc. Aliniindu-se la comanda externa care nu punea in discutie raminerea la putere a Retelei, regimul "de tranzitie" a aparat interesele poporului roman…. chiar mai putin decit dictatura comunista. Analiza socio-economica : http://www.universulromanesc.com/showthread.php?t=236


O singura dificultate a ramas in calea asigurarii externe a inselarii interne: unde sa fie Noua Poarta? O orientare gresita poate fi fatala Capusei si de aceea ii putem crede pe cei care muncesc la "externe": nu le e usor. Lectia istoriei e clara: mult mai multe capete de domnitori-arendasi au cazut pentru ca s-au afiliat exterior gresit decit pentru ca ar fi provocat revolta explotatilor interni.

Dupa 1990 nu a fost usoara localizarea Fanarului. Sa te inchini spre vest sau sa ramii in plasa Estului? Sa mergi pe mina SUA (care par a controla lumea), a Europei (care par a incerca o emancipare) sau a URSS (care pot reveni agresiv)? Atita timp cit exista o competitie intre rapitorii externi, regimul parazitar din Romania nu poate evita riscurile. Cind insa toata lumea cade la pace, stabilitatea uzurpaturii este asigurata. Se poate pune de-o "reconciliere"- inauntru. Analiza cauzelor : http://www.universulromanesc.com/showthread.php?t=155

Dupa o perioada de espectativa, s-a inteles ca protectia optima (pacea sociala dintre invingatori si invinsi) se va obtine racordind Romania formal la Europa, cu grija de a nu leza nici interesele rusesti (vezi dosarul Basarabia). Pe dedesubt se puteau intretine relatiile mafiote sau oculte- cu oricine. Pentru mai multa credibilitate, CDR-ul a fost adus la putere, facind rocada in politica externa dar lasind inauntru totul neschimbat. Tranzitia si-a atins astfel scopul. Semne de intrebare : http://www.universulromanesc.info/ginta/

Justitia europeana functioneaza ca o excelenta frina in calea judecarii crimelor comunismului si rasturnarii revolutionare a regimului parazitar din Romania. Peste putin timp, contestatarii vor fi chiar vinati de Interpol, ca "teroristi". A fost unul din motivele marelui entuziasm securist fata de razboiul sfint lansat de Bush: le permitea sa-si rascumpere legitimitatea, condamnind in acelasi timp rezistenta reziduala din Romania. Nelinistea : http://www.universulromanesc.com/showthread.php?t=441


Pretul operatiei? Cei care au condus multimile la sinucidere, cu sloganul "Nu ne vindem tara!", au oferit-o apoi altora aproape gratis. In schimb, ei au obtinut imunitate pentru genocid si s-au putut imbogati, intermediind aservirea si distrugerea noastra. Romanii au devenit sclavi liberi, putind munci ieftin acasa sau prin toata lumea…..


Reasezarea controlata a structurilor politico-economice mafiote actuale

Clasa politica postdecembrista, metamorfozata din fosta nomenclatura comunista, securisti, speculanti, escroci, demagogi, oportunisti, etc., isi reformeaza structurile in circuit inchis, promovind pe linie succesorala, odraslele.

Structurile politico-economice coagulate dupa decembrie 1989 s-au desfasurat conform unui plan de organizare in adincime, complex, ocupind spatial politic, economic, financiar, prin trei mari ramificatii: FSN1(PD-L, ex : PD), FSN 2(ex: FDSN, PDSR, PSD) si FSN-3 (falsul istoric PNL).

Fiecare din aceste ramuri economico-politice (gasti mafiote) au aspirat anumite formatiuni, si au generat ministructuri satelite, politice( PRM, PC, UDMR, PNG, PNTCD, PIN, UNPR, etc), civice(ONG-uri, Sindicate, etc), ecomomico-financiare (Institutii capuse, Trusturi , Agentii, Fonduri, etc), prin care sa creeze diversiuni, manipulari, deruta, cu un singur obiectiv major, pastrarea controlului, spolierea tarii, mentinerea poporului in ignoranta si sclavie.


Tinind cont de aspectele de fond ale ultimilor evolutii pe scena sociala, politica, economica-financiara romaneasca, pot fi evidentiate anumite desfasurari in mai multe forme dimensionale ce interactioneaza asupra formelor primare ale sistemului actual, cu o singura constanta majora, controlul statului.

Restructurarea structurilor politice (executive, legiuitoare, judecatoresti,administrative), diminuarea la 2/3 a numarului agentilor de influenta, etc. se impunea din prisma faptului ca resursele financiare ale statului fiind administrate numai pentru consumul lacustelor(capuse), au inceput sa diminueze drastic, instabilitatea sistemului heteroclit nu permite supravetuirea actualilor actori emanati din esaloanele vizibile si obscure ale camariliei comuniste (nomenclatura), sa faca fata presiunii sociale si aparitiei unor forte novatoare (populare), pe scena politica.

Incepind din 1990 aprox. 7 milioane de cetateni romani au luat drumul pribegiei, jumatate s-au intors, cealalta jumatate s-a integrat sau este pe cale de a se integra in societatile de adoptie, interactia produsa cu alte culturi si civilizatii, a celor citeva milioane de romani, a anulat efectul de spalare a creierului efectuat de mass-media romaneasca de-a lungul anilor.

Acest fapt ce creeaza o situatie extrem de periculoasa la adresa structurilor ce controleaza statul roman, contestarea directa a ‘’autoritatilor uzurpatoare’’, revendicarile la scena deschisa, pot lua o forma organizata, fapt ce ar anihila sistemul actual format din aprox 30 000 de cadre ale structurilor politico-economice mafiote.

Actiunile/spectacolele mediatice livrate de conglomeratul politico-economic prin structurile vizibile(‘’partide si politicieni’’) desfasurate in ultimii ani, fac parte dintr-un scenariu complex, regizorii si actorii isi dau toata silinta sa captureze atentia opiniei publice (sa fie crezuti pe cuvint, aprobati sau dezaprobati.

Pe fondul acestor diversiuni/manipulari, sa lucrat intens la absorbtia unor fonduri de consum in circuit inchis : imprumuturile de la FMI si Banca Centrala Europeana, artizanul/intermediarul direct, unul din pivotii sistemului, BNR-ul, este beneficiar si protectorul actualului sistem mafiot.


In diverse contexte, statul si-a permis sa efectueze imprumuturi imense fata de institutiile internationale, creind panica sociala, aservind romania si generatiile viitoare la plata acestor imprumuturi, luind ostatec poporul roman, scopul real fiind de deturnare a fondurilor imprumutate catre pusculita mafiei politico-economice.

Toate actiunile scenariului pus in practica cu cinism, viclenie, machiavelism de catre regizorii (sforarii) sistemului politico-economic mafiot, sunt sortite in final unui mare esec, vor pierde, dar cel care va plati tributul din nou, va fi poporul, insa cel care a suferit sute de ani in tacere: poporul, va rupe lanturile…….intrarea in rezonanta a grupurilor cetatenesti anti-sistem este perceptibila, lovitura coordonata simultan va anihila definitiv sistemul mafiot ( reteaua sepiilor), ce a uzurpat statul de drept………….

avatar
octasim
********
********

Mesaje : 239
Data de inscriere : 30/10/2009
Varsta : 114
Localizare : Bucuresti

Re: Reasezarea controlata a structurilor politico-economice mafiote

Mesaj  octasim la data de Lun Noi 01, 2010 11:02 pm

Ne bucuram sa va avem iar printre noi, domnule Franklin.
Demonstratia de logica prin care este abordat subiectul este excelenta. Numai ca nu include si nici nu rezolva toate necunoscutele ecuatiei. Din acest punct de vedere as dori sa subliniez urmatoarele
1. Insiruirea de "structuri mafiote" duce la o singura concluzie logica - poporul roman nu mai exista. Avem trecute acolo toate partidele politice, toate structurile civice, profesionale, structurile societatii civile si emigrantii. Daca mai adaugam 5 milioane de pensionari si 3 milioane de copii si tineri... cam astia suntem cu totii in Romania. Oricat de spectaculoasa este aceasta reasezare a "statului" ea nu rezolva o necunoscuta simpla - UNDE ESTE POPORUL ROMAN... din moment ce totul e structura mafiota.
2. Romania nu a fost si nici nu este singurul stat din blocul EST-Comunist. Si totusi doar aici se manifesta acest haos controlat, aceasta anarhie generalizata in devenire, aceasta lipsa de grija pentru avutia nationala, aceasta lipsa de demnitate si respect... aceasta lipsa de viitor.
Si atunci - Ori celelalte tari socialiste au avut parte de activisti de partid proveniti din ingeri - care nu stiau sa fure, sa distrga, sa batjocoreasca - si care s-au transformat peste noapte, odata cu schimbarea "oranduirii de stat", in intelepti intreprinzatori si gospodari ai avutiilor nationale... ori la noi e vorba de altceva decat de o simpla "hotie de clan".("hotie" existenta in limite "decente" in orice stat). Acest haos generalizat nu poate fi explicat doar prin aceasta "hotie", pentru ca iata, nici macar bancile straine - teoretic promotoare ale civilizatiei si bunei practici economice occidentale - nu vor sa respecte minimul de decenta economica in relatia cu romanii. Si ar putea sa faca asta devenind motorul in jurul caruia sa se functioneze economia romaneasca ... si nu frana care participa si ea, pe langa alte elemente, la dezagregarea sociala. Daca vom intelege DE CE numai la noi se intampla asta vom avea o cheie principala in dezlegarea acestei ecuatii economico-politice atat de complexe.
3. Romania nu a fost si nu va fi o insula pe o mare ... fara relatii social-politice, comerciale si militare. Politica interna va fi intrepatrunsa si nu de putine ori dominata de politica externa a marilor jucatori de pe piata mondiala. E absurd sa credem ca situatia interna actuala este un accident, o rezultanta a vointei interne a unor cercuri de interese care au ajuns acum sa domine "mafiot" economia romaneasca ... dupa ce la inceputul anilor 90 vindeau rulmenti la turci, oi la arabi, sau prajituri in Piata Dorobanti. Lumea nu se invarte dupa cum vrea "mafiotul dambovitean".
In aceste conditii UNDE ESTE si DE CE a disparut conceptul de interes national ? Unde este nationalismul sanatos si acceptat in toate celelalte state europene si dezvoltate? Unde este acel sambure de patriotism care ne-a facut rezistenti in fata tavalugului sovietic ?
Acel ultim indemn aparut in ultimul timp "Vindeti tot ce nu este rentabil" isi are si el valoarea lui - pentru ca, daca nu am stiut sa cladim un "interes national" in ultimii 20 de ani, daca nu am stiut sa aratam decat ca "STATUL este cel mai prost administrator", daca nu am stiut sa ne pastram limba si traditiile - proprietatea privata este singura care va ramane "sacra si inviolabila", indiferent de forma de organizare si reorganizare a teritoriului romanesc, indiferent de nartionalitatea celui care va fi "proprietarul" averii nationale instrainate.
O simpla "hotie" nu explica DE CE combaterea "constiintei nationale" a fost politica de stat in ultimii 20 de ani.
"Hotul" are nevoie de liniste, de "consens national" pentru a putea ajunge la "obiectul furtului" si a se bucura de "valoarea bunului dobandit". Dar iata ca atat in perioada 96-2000 cat si acum, asta nu mai e de ajuns - "hotul" incita, batjocoreste, insulta si sfideaza tot ceea ce e romanesc. Ori aceasta incitare la revolta, aceasta situatie exploziva intretinuta prin masuri de stat nu mai poate fi explicata logic prin simpla "hotie". E ceva mai mult...
Daca vom putea raspunde cat mai grabnic la intrebarea "DE CE se doreste aducerea populatiei in prag de revolta sociala masiva, violenta, necontrolata" vom avea a doua importanta cheie a acestei ecuatii.
Iata cele 3 puncte de vedere care ar putea duce demonstratia dvs la o mai aproapiata distanta de realitatea inconjuratoare. Cine stie ... poate din aceasta discutie vor aparea si solutii.
.
Octasim

    Acum este: Dum Dec 09, 2018 8:38 pm