NEINFRANTII

- legenda continua


ATACUL MEDIATIC ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI ATINGE APOGEUL

Distribuiţi
avatar
misodor

Mesaje : 85
Data de inscriere : 10/11/2009
Varsta : 49
Localizare : São Carlos/SP/Brasil
09012011

ATACUL MEDIATIC ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI ATINGE APOGEUL

Mesaj  misodor

Cu toate acestea sunt încă mândru că sunt Român. Și o să cer și naturalizare braziliană, ei n-au nici o vină, trebuie că au preluat vreun sclefoi de pe la vreo televiziune europeană. Urmăriți video-ul în You Tube. Traducerea este acolo, de asemeni.

https://www.youtube.com/watch?v=Kvi-Wyv8Mzw


Dar e trist, românul n-a făcut rău niciodată rău nimănui, n-a distrus civilizații, n-a creat holocausturi, n-a ars orașe cu bomba atomică. Dacă tot vorbim de blesteme, să sperăm că inimile celor 18 milioane de români adevărați au capacitatea de a dori un ”arză-i-ar focul iadului” pe cei care pun asemenea scârnăvii în presă ca să denigreze un popor atât de nobil și drept.

In continuare puteti citi pe acelasi subiect aici
http://neinfrantii.forumz.ro/t71-imaginea-de-tara-a-romaniei
Distribuie acest articol pe: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

avatar

Mesaj la data de Mar Ian 11, 2011 3:48 pm  misodor

Revin cu un răspuns la propriul meu topic (eu centrez, eu dau cu capul!). Şi nu pentru a comenta, ci pentru a constata lucruri interesante şi utile.
Am primit răspunsuri la mailurile mele, referitoare la tâmpenia transmisă de televiziunea Band News şi, probabil de multe altele... Foarte interesante, aceste mailuri.
Nu spun că respectivii nu au dreptate, pe de o parte. Îi înţeleg. Trăind într-o ţară de lumea a treia, atâţia ani, în insuficienţă, în suferinţă, ajungi să vezi totul astfel.

De exemplu:

“Nu este adevarat ca romanul nu a facut rau niciodata nimanui, a facut si holocausturi, a pornit si in razboaie de cucerire, e drept ca n-a ars orase cu bomba atomica, dar a distrus mare parte din padurile Romaniei. Romanul e o coarda penala si proasta care nici macar nu stie sa se vanda la un pret corect.

Au furat tot in ultimii 20 de ani. Mai sunt unii care nu au furat, dar care nici nu au facut nimic. Au prapadit tot ce s-a construit pe vremea lui Ceasca si pt care am stat noi pe intuneric, in frig si - cica - am murit de foame.

Daca-i intrebi - nu aveau banane! De parca aia in Africa acolo la ei au mere sau pere cum avem noi...”

Şi, continuă, după ce răsuflă niţel:

“Problema porneste de la calitatea proasta a romanului, repet, cu riscul de a te irita: romanii sunt LEPRE, PUTORI, HOTI, LASI, LIPSITI DE CARACTER, NATIONALISTI. Asa sunt majoritatea, asa sunt cei din parlament, senat etc, la fel sunt cei din blocul sau cartierul in care locuiesc.”

Mă abţin – cu greu!!! – de la orice comentariu. Un român vorbeşte de naţiunea sa. E dreptul său. Pentru dreptul lui de a avea sau nu dreptate eu sunt gata să mor.

Alt comentariu (de asemeni, fără nume):

„La început m-am speriat... pe urmă, am văzut că este vorba doar de nişte ţigănci şi de un preşedinte chior. Şi mi-am revenit, ei nu reprezintă România...”

Mă întreb şi eu - ca epigonul - dacă preşedintele, indiferent de dioptrii, nu reprezintă România (cum nici pirandele n-o reprezintă), până la urmă care pe care reprezintă? Şi când, şi unde, şi cu ce?

Un alt amic mi-a trimis, tot în replică, o prezentare Power Point în care românul, pe un fond sonor şi de imagini demn de cauze mai bune, era chemat de curvă, hoţ ordinar, jigodie, etc. Mai lipsea doar plutonul de execuţie, la final. Cine are curiozitatea, poate primi prin mail această capodoperă, se numeşte, interogativ ironic, "DOR DE ROMÂNIA?". De asemeni, şi el e român.

Cel puţin Consulatul României din Rio de Janeiro, unde am trimis o sesizare cu privire la deşeul mediatic, şi, la fel, Preşedinţia României, n-au răspuns nimic. Probabil că e OK. Eu nu sunt diplomat, nu sunt politician. Eu sunt medic. Habar n-am de politică. Dacă ei zic că e OK, poate că este.

Nu pot decât să constat că investiţia în ura împotriva României creşte la bursă. Nu mai e nevoie nici de "agenturile" lui nea Ceaşcă. Deja am devenit propriii noştri duşmani, şi, sub pretextul unei autocritici maladive, facem coprocultură pe propriul scalp. Eu nu voi comenta nimic la toate acestea, deşi mă îmboldeşte teribil sufletul. Dar nu o voi face.

Ştiţi de ce? Pentru că eu sunt nebun de legat şi total dement. Sunt în dizarmonie cu societatea actuală. Mă voi consulta, în curând, cu un psihiatru, am nevoie urgentă de ajutor de specialitate. Nu glumesc.

    Acum este: Dum Dec 09, 2018 8:44 pm