NEINFRANTII

- legenda continua


Proiectul HAARP

Distribuiţi
avatar
horia
*******
*******

Mesaje : 38
Data de inscriere : 14/11/2009

Proiectul HAARP

Mesaj  horia la data de Joi Feb 03, 2011 1:40 pm

avatar
misodor

Mesaje : 85
Data de inscriere : 10/11/2009
Varsta : 48
Localizare : São Carlos/SP/Brasil

Re: Proiectul HAARP

Mesaj  misodor la data de Vin Feb 04, 2011 11:17 am

Nici o noutate, Horia. Astea deja se ştiu, dar cine îndrăzneşte să spună ceva imediat este trecut la categoria nebun, paranoic, anti-X, contra-Y. Dar, realmente, blogul este foarte interesant.
avatar
octasim
********
********

Mesaje : 238
Data de inscriere : 30/10/2009
Varsta : 114
Localizare : Bucuresti

Re: Proiectul HAARP

Mesaj  octasim la data de Vin Feb 04, 2011 2:23 pm

Si daca nu e asa ?
Daca HAARP este doar o perdea de fum. un subiect scos "la lumina" in cel mai indepartat colt de pe Pamant, pt ca adevarata manipulare sa se faca aici, undeva sub nasul nostru ?
HAARP ... asa cum arata el, ca o retea de antene monofilare, nu poate fi o antena directionala. Adica nu poate emite cei 3000 megawaţi doar "in sus spre ionosfera", fara ca pe o larga suprafata in jur sa nu se poata depista, masura si evalua natura si forma emisiei. Ma gandesc ca totusi nu au depopulat sute de mii de km in jurul "proiectului" in asa fel incat nimeni din tarile care reclama efecte negative sa nu poata aduce macar o dovada tehnica.
Pe de alta parte ce "perdea de ceata" mai buna (si mai ieftina) poti gasi - cateva sute de km de conductor electric, aranjat alambicat si artizanal pe cateva sute de stalpi, din care se emite periodic un semnal de bruiaj. Toti gugustiucii stau pe gard si se plang de "efectele proiectului HAARP"... in timp ce proiectul "climateric" se desfasoara altundeva.
Hai sa mai aduc un argument - Daca nu suntem cumva adeptii "teoriei pamantului plat" puteti spune cum o emisie din Alaska are efect dincolo de curbura Pamantului in... Australia ? Sau altfel spus - cum se face ca pe aceasta distanta imensa intre emisie si receptie, intre emisfera nordica si sudica, nu apare o diminuare, o disturbare a fenomenului "climateric" ? Cum se face ca aceasta emisie este mai puternica decat emisiile solare, decat oricare alta interferenta care influienteaza clima Pamantului de milioane de ani !
Si care ar fi eficienta unui proict "climateric" ce loveste aleatoriu, deopotriva prieteni si dusmani ? Ce valoare ar mai avea proiectul daca proprietarul de drept ar fi ras de pe fata Pamantului sau afectat serios de tornade, furtuni, inundatii ?
Nu e mai logic sa gandim ca e ceva uniform distribuit ? Ceva care are acelasi efect in emisfera nordica cat si in cea sudica... Si ca acum se face "calibrarea", pregatirea pentru ziua cand adevaratul "proiect climateric" va fi functional si eficient la nivel de Km patrat.
Haideti sa gandim un pic si asa ...poate iese ceva !
Octasim

Continut sponsorizat

Re: Proiectul HAARP

Mesaj  Continut sponsorizat


    Acum este: Joi Iul 19, 2018 12:27 am