NEINFRANTII

- legenda continua


CODEX ALIMENTARIUS

Distribuiţi
avatar
misodor

Mesaje : 85
Data de inscriere : 10/11/2009
Varsta : 48
Localizare : São Carlos/SP/Brasil

CODEX ALIMENTARIUS

Mesaj  misodor la data de Joi Feb 03, 2011 6:36 pm

Era un banc tâmpit pe vremuri care sugera folosirea principiului muştei pentru toate zbârnoagele şi maşinuţele lumii, vietatea cu pricina mănâncă ... ăăăă... ei, ştie toată lumea ce... şi, bizar, binevoieşte să zboare. Imaginaţi-vă randament! Materie primă e din belşug, şi imaginaţi-vă ce impozite s-ar putea pune pe fiecare capac, pe fiecare fragmenţel de hârtie utilizată... Mai mult, câţi n-au aplicat principiul muştei pe propria persoană, pe vremea lui Ceaşcă şi mai zboară şi azi, unii chiar cu jatul particular, care e pe kerosen şi nu pe chestie maro... Dar asta este altă ţeţe... Interesant că s-a utilizat o denumire "lătinească" pentru această convenţie entomofilă, i-auzi, "Codex", deşi astăzi se ştie bine că ăia de ştiu engleza mai bine au pâinea mutantă şi cuţitul radioactiv. De ce "Codex Alimentarius", bre, nu era mai şic un americănism, colea, tipul "Healthy Alimentary Code"? Cine ce are cu strămoşii noştri de la Râm de aruncă materia primă pe lexicul lor?
Care va să zică, mai-marii şi mai-tarii Budenştergului, Noii Vome, The Scule, s-au gânditără şi la asta... I-am prins, băieţi, deci din astea pun ei la cale când se strâng la un loc. Vor să ne augmenteze randamentul, de ce nu, poate să ne facă şi să zburăm... Mulţumim din valvula artificială genialilor noştri blideri.
Cojile de la Bucureşti s-au grăbit şi ele să pună umărul: ce le dăm la viermii ăştia să crape, că, ia uite, deja e prea mulţi!? Mâine-poimâine nici la budă nu ne mai putem duce liniştiţi, o să stea contribuabilul la sursă cu şerveţelul să pice coliva demnitarului.
Păi, piramidele nu s-au construit cu usturoi? Ba da.
Schema, deci, ar funcţiona cam aşa: nu e crăpelniţă pentru toţi? Logic că naturala e numai pentru barosani şi plodurile lor, că doar n-om spurca amanta D-lui Prim cu intestine de Drosophila melanogaster. Nu. Se ia un quintal de haleală naturală 100% şi se prelucrează în intestinul baştanului. Ce rezultă (ei, aici să vă văd!) se utilizează pentru fertilizări în serele cu roşii cotârcite cu carcalaci aurii. Ţării cât mai mult tăciune! De aici, bulionul rezultat, botezat cu dragoste şi acid sulfuric va fi aromatizat cu J-uri (că litera E deja s-a epuizat) îmbuteliat în pungi de hârtie reciclată (sursa secretă) şi pus în vânzare, pe profit. Moaca îngraşă, clar!?
De aici şi până la a zbura, curaj, nu e decât un pas. Pe care fiecare dintre noi ar putea, cu bun simţ, să-l facă mai repede de pe blocul de 10 etaje reconstruit la ultimul cutremur, ca să lase lumea mai răcoroasă şi mai fără altă gură de hrănit.
Contrariu lui octasim, eu nu mă mir că legea cu chimicala a intrat aşa repede în circulaţie. (Ce, bă, comentaţi??? Ia, mişcare!!! Zburaţi rapid din UE!). Ce mă miră e că maselor le place să zboare. Nimeni nu zbârnâie nimic, o ţâră de deranj în spatele cordoanelor de poliţai cu tonfe şi gata protestul, după aia ne încolonăm civilizat şi plecăm să umplem maţul. Fiindcă noi suntem civilizaţi, nu e frumos să dai cu cataroaie. Şi, până la urmă - ce e, mă? - vrem ca musca, ai tu ceva cu bâzâitul meu?...

Eu? Mănânc şi plâng... Mănânc...
avatar
octasim
********
********

Mesaje : 238
Data de inscriere : 30/10/2009
Varsta : 114
Localizare : Bucuresti

Re: CODEX ALIMENTARIUS

Mesaj  octasim la data de Vin Feb 04, 2011 1:00 am

"Codex Alimentarius" si iesirea in strada cu chetroaie sunt 2 probleme mai paralele decat sinele de tren. Normalitatea este tocmai rezolvarea unor probleme pe un traseu normal - informare, discutii aprinse, solutii. Chtroiul nu este solutie decat pentru maimutze - tu arunci cu pietre si ele arunca cu portocale (daca tot e de dat exemple din bancuri).
Te-ai gandit vre-o data ca "spectacolul pietroiului" este indus de o gasca de sadici care se distreaza privid la oamenii care ajung in starea aceasta de animalitate ? Si ca satisfactia lor cea mai mare este sa te aduca in aceasta stare animalica, savurandu-si "puterea" de a genera astfel de manifestari !
Octasim
avatar
misodor

Mesaje : 85
Data de inscriere : 10/11/2009
Varsta : 48
Localizare : São Carlos/SP/Brasil

Re: CODEX ALIMENTARIUS

Mesaj  misodor la data de Vin Feb 04, 2011 9:57 am

Eu cred, dimpotrivă, că spiritul de turmă şi dulcele efect chetroaie contra banane a rezultat exact din asta - obedienţa excesivă a maselor populare, fenomen care a stat la baza nazismului, comunismului şi a tuturor "ismurilor". Legi democratice au scos şi Hitler, şi Stalin, şi toţi sceleraţii care s-au crezut genii ale umanităţii, dar cine le respecta? Scursura e scursură, chiar dacă poartă hlamidă sau e premiat cu Nobelul pentru Pace. Iese fomistul în stradă cu două - trei pancarte şi "Noi halim şi nu gândim" - efectul e zero, nimic nu se va schimba. Mai nou, au început să arunce gogoriţa că se va termina apa pe Terra, şi ţi-o demonstrează ştiinţific, bre, sugerându-ţi să încerci să faci pipi-ul la duş, că aşa e ecologic. Mâine-poimâine ne trezim cu alt Codex, al apei potabile, pe urmă se va termina aerul şi o să raţionalizeze oxigenul cu Codexul Atmosferic. În acest moment va fi interesant, va creşte consumul pe cap de locuitor de fasole-boabe-voinice, recipientele vor fi golite după fiecare digestie, ordonat, în formaţie şi toţi ne vom bucura. Codex Alimentarius - dacă există aşa ceva - este o noţiune mai oribilă decât foamea însăşi, sună a cartelă de ulei-ouă-făină-zahăr-etc. Parcă am mai auzit noi de porţii din astea.
avatar
octasim
********
********

Mesaje : 238
Data de inscriere : 30/10/2009
Varsta : 114
Localizare : Bucuresti

Re: CODEX ALIMENTARIUS

Mesaj  octasim la data de Vin Feb 04, 2011 12:32 pm

Cred ca te inseli.
Suna a strategie de bursa. arunci un zvon ca dispare cutare materie prima - desi tehnologizarea si gradul ridicat de prelucrare arata ca eficienta este in crestere odata cu productivitatea.
Zvonul pleaca, creste pretul iar tu vinzi la suprapret o marfa ce de altfel o aveai pe stoc. Dai, pt mai multa credibilitate, cateva exemple din tari care au avut nefericirea sa-ti asculte orbeste ordinele - gen Romania.
Gogoritza cu "China" marea mancatoare de mancare care va creste pretul alimentelor a prins. Chinezul nu mai mananca orez cu betisoarele... a inceput sa manance si carne... si asta va duce la foamete.
In realitate China este cel mai mare producaor mondial de cereale la grau si orez.
China este pe primul loc la suprafata agricola irigata cu peste 55 milioane Ha.
Este pe locul 1 la porcine cu aproape jumatate din efectivul mondial, locul 2 la cresterea ovinelor si locul 4 la cresterea bovinelor.
China nu este bau-bau decat daca o privesti ca pe o tara cu peste 1,3 miliarde de loc. Daca ar fi o suprafata impartita in alte 100 tari mai mici ...n-ar mai fi pericol, avand o densitate de 125 loc/km patrat (nici mai mult nici mai putin ca media continentului).
Dar stii ce cred eu ? Din datele oficiale China nu mai importa. Isi asigura in plan intern necesarul de hrana si posibil sa inceapa sa exporte masiv. Ceea ce va duce la o supraproductie pe piata mondiala...si implicit la scaderea pretului si profitului unora care se invatasera cu bani multi din speculatii.
Si atunci intervine zvonul, fenomenul de panica si "spectacolul pietroiului".
O evolutie normala a lucrurilor ar arata altceva - populatia are acces la date, la internet, si poate sa faca calcule. La o populatie mondiala care a crescut cu 20% in ultimii 50 de ani productivitatea a crescut cu 80%. Deci nu poti spune ca acum, cand poti mecaniza eficient agricultura e mai foamete decat acum 50 de ani cand stateai cu fundul in sus la soare dand cu sapa pe un teren arid.Exemplul Romaniei si a altor cateva tari care-si asigura hrana din importuri intretine aceasta panica. Daca nu ne trezim ... la noi panica va fi si realitate.
Insa reactia populatiei mondiale la decizii care le afecteaza viata este aproape instantanee - se discuta, se pun intrebari, se desconspira si se anihileaza inginerii financiare care cu 50 de ani in urma rezistau si zeci de ani pana erau "scoase in afara legii".
Si atunci e nevoie de panica si de centre de violenta care sa nu lase loc unei evolutii normale a dezvoltarii umane. Centre si germeni de violenta care sa ne intoarca la animalitatea, la "legea ciomagului si pietrei", care sa permita marilor inginerii financiare sa reziste mai mult de 10 zile.
Uite exmplul Egiptului - violenta stradala, centrii de violenta (cu morti si raniti) care vor alimenta poate zeci de ani lipsa de siguranta intr-o tara care traia din existenta sigurantei. Pt ca nu poti face turism intr-o zona nesigura. Egiptenii "motivati de nevoia de mai bine si democratie" isi distrug cea mai profitabila ramura conomica - TURISMUL - in confruntari stradale. Vendetele rezultate din uciderea in strada a unora dintre ei nu se vor stinge inca 10 ani de acum inainte. Aduceti-va aminte ca "vendetele romanesti" din perioada "revolutiei" si "mineriadelor" nu sunt nici acum stinse pe deplin.
Mai adauga cresterile de pret (si profit) din perturbarea transportului pe Canalul Suez, si cresterile de pret pentru "mentinerea sigurantei" pe Canalul Suez ( sa nu uitam ca "intamplator", Yemenul, alt stat ce doreste "democratia", se afla la celalalt capat al Suezului)
Nici noi nu am avut de castigat in urma acestor vendete. Nici egiptenii, indiferent cine va veni la putere, nu vor avea de castigat multi ani de acum inainte. De castigat vor avea doar cei care de pe pozitia "fratelui mai mare" vor impune "conditiile de pace". Vor plati scump, extrem de scump (concesionari, compromisuri, vanzari/retrocedari de proprietati etc) pentru ca in urmatorii ani sa nu existe "interese" care sa reaprinda conflictul stradal.
E o varianta de interpretare a realitatii. O varianta care ne permite sa privim cu alti ochi si problema "Codexului".
Octasim
avatar
misodor

Mesaje : 85
Data de inscriere : 10/11/2009
Varsta : 48
Localizare : São Carlos/SP/Brasil

Re: CODEX ALIMENTARIUS

Mesaj  misodor la data de Lun Feb 07, 2011 11:23 pm

Siguranţa artificială, menţinută pe baza unor principii etnice, religioase ori sociale asupra unei populaţii/popor/etnie întotdeauna rezultă în tensiuni fantastice acumulate în ani şi consumate în zile care par decenii. Liderii de azi mizează mult pe asta când încearcă să pună totul în aceeaşi oală pentru că, în general, aceşti lideri sunt educaţi să nu aibă consideraţie nici pentru Om şi nici pentru Patrie. Toată suflarea mai citită a lumii ştie asta, şi au fost chiar "răsuflări" prin presă - elegant infirmate ulterior - despre ceea ce crede fiecare dintre cei care se consideră aleși să conducă destinele umanității și o fac în funcție de imunde interese financiare sau sexuale. Războaiele înmuguresc la bancă sau în pat. Teoretic, ei pot chiar aparţine unei naţii, dar, în general, li se rupe de orice noțiune relaționată. Se vor obiectivi, dar de fapt sunt nişte nemernici şi se poate vedea azi rezultatul conspirației lor în foametea, catastrofele și epidemiile mondiale. "Codex Alimentarius" e un gunoi ideologic, oricât de util din punct de vedere economic ar fi. Nu este nici moral, măcar, iar de egalitate ce să mai vorbim. Când obligi ”popoarele” să mănânce rahaturi dar să continue să se înmulțească parazitar, intenția poate fi una singură: controlul prin înfometare, iar mâine, prin controlul gradual al altor resurse, inclusiv apa. Chiar, câți dintre noi mai beau apă astăzi? Toți preferăm băuturi îmbuteliate, fosforate, edulcorate, colorate... Codex Alimentarius și-a făcut intrarea cu mulți ani în urmă, nu e de ieri-alaltăieri.
Codex Alimentarius, telenovelele, îndobitocirea, îndepărtarea copiilor de la școli, drogurile fac parte din același arsenal. NU PUTEM, DECI, VEDEA CODEXUL CU ALȚI OCHI. Câțiva dintre noi ne-am născut imuni la aceste epidemii ”delete brain”. Spre norocul scursurilor care încearcă să pună în lumea în stare de hipnoză și să transforme populația pământului în mase de neo-sclavi, suntem puțini și slabi. Dar suntem. Cogito, ergo sum.
avatar
octasim
********
********

Mesaje : 238
Data de inscriere : 30/10/2009
Varsta : 114
Localizare : Bucuresti

Re: CODEX ALIMENTARIUS

Mesaj  octasim la data de Mar Feb 08, 2011 6:48 am

"Codex Alimentarius" e un gunoi ideologic, oricât de util din punct de vedere economic ar fi.
Nu sunt un specialist in domeniul alimentar... dar utilitate economica nu are cu siguranta.
Câțiva dintre noi ne-am născut imuni la aceste epidemii ”delete brain”. Spre norocul scursurilor care încearcă să pună în lumea în stare de hipnoză și să transforme populația pământului în mase de neo-sclavi, suntem puțini și slabi. Dar suntem. Cogito, ergo sum.
Nu suntem nici putini nici slabi. Se face doar mediatizarea acestei idei ... pentru descurajare. Daca eram putini si slabi am fi fost de mult manipulati pe perioade lungi. Azi, dupa cum vezi, manipularea tine rareori peste 10 zile. Iar efectele manipularii rareori peste un an. In permanenta se intervine cu o "noutate" care sa ne ia pe nepregatite. Dar si aceste "noutati" sunt doar sbloane vechi cosmetizate.
Chiar ar fi interesant un subiect pe tema "sabloanele manipularii"...
In rest, perfect de acord cu tine.
Octasim
avatar
octasim
********
********

Mesaje : 238
Data de inscriere : 30/10/2009
Varsta : 114
Localizare : Bucuresti

Re: CODEX ALIMENTARIUS

Mesaj  octasim la data de Mier Feb 09, 2011 3:45 pm

Specialistii romani despre Codex Alimentarius la TVR:

https://www.youtube.com/watch?v=rUVcAQ46qZo
avatar
misodor

Mesaje : 85
Data de inscriere : 10/11/2009
Varsta : 48
Localizare : São Carlos/SP/Brasil

CEEA CE PRODUCE DESCONFORT ŞI ÎNCĂ NU EXISTĂ TREBUIE URGENT INVENTAT

Mesaj  misodor la data de Vin Feb 11, 2011 12:36 pm

De fapt, ce se urmăreşte, oficial vorbind, cu acest Codex Alimentarius? Să se asigure porţia pentru fiecare dintre plebei? Un nou tip de "pâine şi/sau circ"? Asta e întrebarea.
Bunica mea îmi povestea că, pe vremea foametei amestecau făina cu cenuşă din vatră, ca să fie "mai spornică". Cel puţin, cenuşa aia era reziduu organic, astăzi, care mai de care se înghesuie cu melamină, sodă caustică sau perhidrat (că tot vorbeam de laptele şi mierea chinezilor). Din când în când, se adaugă un vârf de cisternă de dioxină şi se serveşte la temperatura efectului de seră. Creşte rentabilitatea şi, să nu uităm, se înfiinţează, cu spor, noi cimitire.
Codex Alimentarius este un fel de "dă-le chifteaua, în mă-sa!". Nimeni n-a cerut opinia nimănui şi oricine poate percepe că nici nu s-a făcut tevatură în presă, ba chiar s-a pus batista pe ţambal. Cu alte cuvinte, e ceva putred la mijloc. O să-mi spună careva că s-a pus umărul celor 15.000 de specialişti. Că s-au făcut cercetări. Se prea poate. Dar de ce sunt trecute sub tăcere? Răspunsul poate fi unul singur: sunt bazate pe raportul beneficiu/risc. Acum, când vorbeşti de un medicament, riscul poate fi diferit de zero, uneori e necesar să asumi riscul unui tratament toxic (să zicem, un citostatic) ca să combaţi un cancer. Cancerul ucide. Citostaticul la fel, dar cu el o mai duci o bucată de vreme. Moralmente, cel puţin, e OK.
Altă chestiune e cu alimentaţia. Aici nu se poate pune problema riscului diferit de zero. Dar când plănuieşti să umpli burţile semenilor cu maglavais ca să-ţi ajungă ţie de icre negre, ce pui în maglavaisul ăla? De obicei, sintetice. Şi sinteticele nu e prea bune, chiar dacă e rentabile. De ce nu e bune? Păi, mama natură nu ne-a înzestrat (cel puţin deocamdată) cu enzime care să transforme melamina în cremă chantilly. Se poate întâmpla asta cu ficatul nostru, în schimb...
Şi atunci fluturăm flamura statistică. Cutare E poate da mutaţii, dar numai în 0,5%, ceea ce e nesemnificativ. Biscuitele botezat cu polisulfat de caracumbină dă cancer gastric, e adevărat, dar asta numai după 30 de ani de utilizare constantă.
Un lucru e sigur, TOŢI liderii de azi sunt complet demenţi, inclusiv cei cu sânge albastru. Numai noi suntem normali. Dar se rezolvă şi asta.
avatar
misodor

Mesaje : 85
Data de inscriere : 10/11/2009
Varsta : 48
Localizare : São Carlos/SP/Brasil

DANKE-UIESC VERI MACI!

Mesaj  misodor la data de Mar Mar 29, 2011 7:51 pm

Poporul japonez îşi plânge pierderile după urgia tectonică din 11 martie, şi lumea s-a solidarizat cu Ţara Soarelui-Răsare din primele momente. Cutremurele nu reprezintă nimic nou pentru arhipelagul nipon, unde nimic nu se construieşte fără protecţie antiseismică. În domeniu, inventivitatea samurailor întrece oricare alta în lumea largă, pentru că tot păţitu-i priceput, cum zice românaşul nostru.
Dilema apare, totuşi, în momentul în care cestiunea devine mai zguduitoare decât era de obicei. Nu din cauza magnitudinii, cataclisme au mai fost relatate pe aiurea, dar nu s-a mai întâmplat să fie implicate reactoare atomice. Mai mult decât atât, într-o ţară care a trăit deja coşmarul atomic, pe atunci, militar. Astăzi, Hiroshima şi Nagasaki se repetă la scară civilă. Pe vremea războiului, moartea venea din cer, carbonizând suflarea în câteva secunde. Azi, vine din pământ, mult mai parşivă, otrăvind apele şi aerul, înşurubându-se până şi în laptele matern, în alimente şi plutind pe aripile vântului până la mama lui proces verbal. Pe atunci, se ştia agresorul, azi, doar se presupune...
Dezastrul Fukushima a depăşit deja scara de simplu bau-bau planetar. Doar Dumnezeu ştie ce o fi acolo cu adevărat şi cât se spune. Că s-a pus, ca întotdeauna, batista pe ţambal, asta e mai limpede ca oricând. Motivul este, cu siguranţă, nobil, de a evita panica... Cum? Panica de la bursă, păi care alta? Noi murim, noi nu plătim. În timp ce televiziunile aşa-zis “independente” arată într-o veselie aceleaşi imagini stereotipe, de departe, de enşpe mii şi una de ori, particula vine pe bandă de magnetron, ca la balamuc. Ne pregătim de o nouă involuţie, în următorii ani vom avea servicii şi articole speciale pentru mutanţi: căciuliţe duble pentru toracopagii lui mămica, pantofiori speciali adaptaţi pentru şapte degeţele pe dreapta şi copituţa de pe stânga, marsupiu matlasat pentru coadă, tri-ochelari şi altele, la fel de decente. Important este că indicele Ceau-Bang-Gions de la bursă va creşte exponenţial, ce mai, cu noile cereri. Vorba tătucului Lenin: "Investiţi! învestiţi! investiţi!". Sau... cum era vorba aia a lui... ?
Interesantă este, de asemeni, preocuparea bruscă pe care o arată unii lideri pentru propriile reactoare, cum a fost cazul Frau Angela. Brusc, nemţoaica a dat cu izotopii în fasole – anunţul că Germania va opri şapte reactoare pentru trei luni iniţial m-a lăsat rece ca fuziunea cu pricina, mai apoi paranoia mea s-a manifestat în toată splendoarea ei. Ce are katana samuraiului cu würst-ul teuton? Stai aşa: păi, ori “lucrul nemţesc” nu mai e nemţesc, ceea ce ar fi foarte nasol de insinuat pe sticlă, ori Germania s-a mutat brusc pe lângă şaptevulcanii fără soţ, dar nu prea am auzit de cutremure pe la şulţi – eventual doar când se depăşeşte 400 ml de bier pe centimetru cub de Deutschman – ori tanti Merckel ştie ceva mai mult decât muritorii de rând. Şi aia e deja altceva pentru că, se pune problema, ce anume ştie? De ce să tai matale curentul la şapte centrale, şi să trimiţi salariaţi după ciuperci în plină criză? Care e pericolul, şi dacă e pericol, de ce a fost nevoie de sperietoarea japoneză pentru a deschide ochii neamţului. Şi de ce NUMAI neamţului? Şi de ce trei luni, dom-ne, chiar se rezolvă totul numai în trei luni?
Cam multe „de-ce”-uri, nu este aşa?


Ultima editare efectuata de catre misodor in Mier Mar 30, 2011 4:55 pm, editata de 4 ori
avatar
octasim
********
********

Mesaje : 238
Data de inscriere : 30/10/2009
Varsta : 114
Localizare : Bucuresti

Re: CODEX ALIMENTARIUS

Mesaj  octasim la data de Mar Mar 29, 2011 8:16 pm

Frau Angla si inca ceva oameni destepti din jurul ei au luat in calcul, probabil, urmatoarele date pe care le-am gasit puse impreuna pe un site
http://www.neuronu.ro/shock/crater-urias-in-guatemala/
si asta
https://www.youtube.com/watch?v=g219x6DlVRQ
si asta
https://www.youtube.com/watch?v=o58njN0hGLA
si asta

https://www.youtube.com/watch?v=o58njN0hGLA
si asta
https://www.youtube.com/watch?v=xSRJE4Dmzuw
si mai ales asta din final
ultima...din Germania

http://www.apropo.ro/wow/un-crater-urias-a-speriat-cetatenii-unui-orasel-din-germania-foto-si-video-7677878
.............
- Probabil ca au devenit prudenti si se feresc de ... cei ce stiu sa faca cratere turbionale oriunde pe acest Pamant. Chiar mi se pare cuminte si justa hotararea germanilor, chiar daca inchiderea reactoarelor nucleare in toata lumea va da apa la moara petrolistilor.
- Situatia Japoniei dupa ultimul cutremur ar fi trebuit sa fie un subiect separat... pentru ca ridica multe semne de intrebare si poate genera multe discutii.
avatar
misodor

Mesaje : 85
Data de inscriere : 10/11/2009
Varsta : 48
Localizare : São Carlos/SP/Brasil

CODEX ÎNMORMÂNTARIUS

Mesaj  misodor la data de Mier Mar 30, 2011 4:46 pm

Că cineva, acolo, jos, nu ne iubeşte, asta e bistoş. În ianuarie 2008, mi se pare, s-a iţit o gaură din asta în plin Sao Paulo şi sambiştii au dansat că a fost din cauza lucrăturilor la metroul local. După care săpăturile au continuat, ca şi cum nimic nu ar fi fost. Au şi mierlit vreo şapte inşi cu această ocazie... deh, pierderi colaterale. Zic io - se prea poate să fie şi de la metrou... E loc de speculaţii inclusiv superstiţioase. Servindu-ne de ideea unui film recent putem chiar să privim voioşi spre un 2012 prosper, plin de realizări importante în întrecerea masochistă. Bine a vorovit nea Galileu "Eppur si muove". Şi chiar "si muove" nasol de data asta, nimeni nu mai poate nega. În Japonia, de exemplu, zgâlţâiala de peste 6 a devenit rutină zilnică. Aşteptăm replica faliei San Andreas, se pregăteşte Vrancea (Doamne fereşte!)...

Continut sponsorizat

Re: CODEX ALIMENTARIUS

Mesaj  Continut sponsorizat


    Acum este: Lun Iun 25, 2018 2:32 am