NEINFRANTII

- legenda continua


FUKUSHIMA, PACOSTEA MEA...

Distribuiţi
avatar
misodor

Mesaje : 85
Data de inscriere : 10/11/2009
Varsta : 48
Localizare : São Carlos/SP/Brasil

FUKUSHIMA, PACOSTEA MEA...

Mesaj  misodor la data de Mier Apr 06, 2011 11:35 pm

Pe drumul de falii şi subfalii ce duce în Ţara Soarelui Răsare au înflorit cireşii a primăvară atomică. E călduţ, şi se simte de departe mireasma iodului 191. Doar oceanul pare trist, de când a primit în chirie 17 milioane de litri de haşdoi-o botezat cu particule. Săracii de ingineri, trebuia să-i toarne şi pe ăştia undeva, nu? La cât ţiţei au îmbâcsit epavele miliardarilor apele planetei, ce mai contează, colea, câteva zeci de mii de hectolitri de apă zbârnâitoare... Balenele alea măcelărite pentru spermanţet, pe care le iubea atât demult GreenPeace că declanşau adevărate drame în apropierea vânătorilor niponi, nu mai constituie o problemă. Marea majoritate s-au dus pe copcă, iar care nu s-a dus... cine mai are curaj să halească vreo ciozvârtă? Vedeţi câte probleme rezolvă energia nucleară, mânca-o-ar tata de rentabilă...
Toată lumea face cioculeţul mic. Cât se poate de mic. La putere e însăşi pisicuţa Hello Kitty, care nu are guriţă pentru că, cică, vorbeşte cu inima. Impresionant. Noi suntem mai involuaţi şi am vrea nişte explicaţii pe care nimeni nu se oboseşte să le dea. Japonia e între "băieţeii cuminţi" ai planetei, nu înjură, nu cere pomană, munceşte bine şi, mai ales nu dă cu pietre. Când frăţiorul cel mic de la Cernobâl a făcut bum, Uniunea Sovietică de pe atunci a fost făcută albie de porci în Occident. Nu că aş ţine cu ruşii. Departe de mine. Dar dacă eşti pentru unul ciumă, mi se pare cam penibil să te joci de-a muma pădurii cu praful în ochi. Fie el şi radioactiv. Pe ici, pe colo se mai trezeşte câte unul vorbind aiurea, în tramvai "Situaţia de la Fukushima este cu mult mai... biiip!" "Guvernul nipon a subestimat adevărata... biip!" "Şeful Agenţiei Internaţionale de Energie Atomică a afirmat că... bip!".
Contorul Geiger Muller nu făcea bip... Făcea "pâr". Pentru că un nazist a fost inventatorul lui astăzi se utilizează sub alt nume. Nici măcar nu mai face "pâr", sună tare urât, şi poate să ne sperie ADN-ul recombinant...
Gura, bă! Cine te-a întrebat pe tine, un neica-nimeni, cât e rad-ul pe centimetru pătrat?
Oricum, noi trebuie să facem ceva cu apa aia. Stai calm, că nu mai vine nimeni acum să te ia de guler, ecologiştii, altădată viteji când se năpusteau în faţa camerelor de luat vederi, să scufunde barca unui pescar pentru că mizerabilul atenta la drepturile fundamentale ale crevetelui, azi îi vedem şi nu e...
Se zice că un rechin simte mirosul/gustul unei picături de sânge în apa oceanului de la distanţe de kilometri... Particula alfa, beta sau gama, e adevărat, nu are nici un gust, e inodoră şi insipidă. Dar se simte şi ea. Iar de la picătura aia de sânge la 17 milioane de litri există o oarecare diferenţă, probabil creează o uşoară senzaţie de disconfort. A început o nouă eră a dinozaurilor, scapă care poate. Şi nici măcar nu a fost nevoie de vreun cataroi zburător, ne-am făcut-o cu propria noastră... ăăă... tentaculă? Ai? Ia uite, mi-a crescut un nas chiar în palmă! Să fie de la plachia de ieri?


Ultima editare efectuata de catre misodor in Joi Apr 14, 2011 3:59 pm, editata de 1 ori
avatar
octasim
********
********

Mesaje : 238
Data de inscriere : 30/10/2009
Varsta : 114
Localizare : Bucuresti

Re: FUKUSHIMA, PACOSTEA MEA...

Mesaj  octasim la data de Lun Apr 11, 2011 12:17 pm

avatar
misodor

Mesaje : 85
Data de inscriere : 10/11/2009
Varsta : 48
Localizare : São Carlos/SP/Brasil

"Believe me... it s much more fun to know!" (Dr. Gregory House)

Mesaj  misodor la data de Mier Apr 13, 2011 3:03 pm

Tare de tot, de ce să nu recunosc... Dar, oare de ce nu mă surprinde nimic? De ce am o inconfortabilă senzaţie de "déja vu, déja connu"? Şi de ce toţi cei cărora le-am spus zilele astea că mi se par anormale atâtea coincidenţe mă cred paranoic?
"Pentru că merit...", vorba reclamei...
Ceea ce găsesc eu extrem de amuzant astăzi, în epoca reţelei, în secolul conspiraţiilor, în plin război economic, în mijlocul conflictelor petroliere este că poţi fi paranoic la alegere, pe orice subiect. Ne place să fim traşi pe sfoară, sau nu? Suntem capabili, în sfârşit să distingem binele de rău, că doar pentru asta am fost declaraţi persona non grata în Eden? Măcar să fi fost cu folos...
Câteodată, mi se pare că nu.
Chiar ne eschivăm – “Doar Dumnezeu ştie ce o fi pe acolo” - pe bună dreptate. Suntem minţiţi 24 de ore din 24, cu cea mai crasă lipsă de ruşine. A fi minţit, indus în eroare, e mai rău decât a rămâne ignorant. Ignorantul nu are atitudine vis-a-vis de subiect. Moare pe banii lui. Cel manipulat, însă, poate deveni o bombă cu ceas. El deformează, uneori fără să vrea, faptele. Într-un fel, e o specie de ignorant mult mai periculos.
“Eu sunt arma, sau arma sunt eu?”. Aceasta-i întrebarea...
Este secretul o armă morală? Regnul animal îl foloseşte pentru a supravieţui. Scopul este altul – instinctul de conservare şi apărarea puilor. Un animal mai slab se poate ascunde – fie într-o vizuină, fie prin mimetism – pentru a supravieţui unui atac. Ascunde puii de prădători în principiu pentru conservarea şi continuitatea speciei. Nu există, totuşi, nici un alt animal care foloseşte secretul pentru putere, pentru supremaţie. Când un pretendent râvneşte la lideranţa unei haite, atacă direct, fără disimulare, ba chiar, uneori, avizează rivalul. Selecţie naturală. Mai bine zis, mama natură ştie că viitorul procreator al unei specii nu poate fi o jigodie. Interesant, nu?
Omul e unica vietate care, motivată de raţional, foloseşte secretul, în toate formele lui, pentru a-şi domina semenii, uneori chiar pe cei apropiaţi lui, prin manipulare. Crearea şi păstrarea secretului este un instinct. În mâna omului, instinctul devine armă. Ca orice alt parametru.
JFK ştia asta (vezi linkul de mai jos), şi de aici revolta sa împotriva societăţilor secrete, proclete care, până la urmă l-au rezolvat în Dallas atât de ingenios că nici până astăzi nu se (poate) cunoaşte cine şi cum a fost.

https://www.youtube.com/watch?v=R5cjTEhnUYE&feature=related

De aceea spuneam că poţi fi paranoic la alegere. E unica libertate pe care, realmente, o avem, între două reclame la Cocolino concentrat. Intoxicaţia mediatică cu teroare cotidiană şi cu bune intenţii la scară largă este o formă de secretizare ori cel puţin un preambul. Telespectatorul este îndrumat, părinteşte să se intereseze de crime conjugale, violuri, etc. Între timp, crimele la scară planetară sunt decise în foruri democratice, cu “pentru” pofticios şi “mă abţin” pervers. Atacăm ţări pentru că nu ne place cine este la putere, fiindcă nemernicul nu vrea să ne dea petrol moaca, sau nu ne lasă să facem conducta... Dar nu putem zice asta pe post, fiindcă trăim într-o lume, care încă mai emite o morală, scofâlcită ea, dar care poate duce la crize de credibilitate. Şi aici intervine eficacitatea secretului.
Oricum ar fi, riscul de paranoia generalizată e real şi atinge dimensiuni sociale incredibile. Cu atâtea minciuni sfruntate ajungi să crezi că totul, de fapt, e cioacă. Nimeni nu mai crede în nimeni şi în nimic, valorile morale putrezesc în paralel cu penetrarea (la propriu!) a cinismului deşănţat, chipurile, menit a induce concurenţa adevărată şi competiţia.
avatar
octasim
********
********

Mesaje : 238
Data de inscriere : 30/10/2009
Varsta : 114
Localizare : Bucuresti

Re: FUKUSHIMA, PACOSTEA MEA...

Mesaj  octasim la data de Vin Mai 27, 2011 9:06 pm

Am luat de pe FRATIA CREATORILOR urmatorul mesaj
............
Dragi useri ieri,180 de batrani din Japonia au trimis o scrisoare deschisa Guvernului Japonez si conduceri firmei Tepco in care se ofereau ca voluntari sinucigasi ptr a curata debriurile radioactive din centrala Fukushima Daichi.
Motivul ptr aceasta decizie uimitoare a fost faptul ca ei sunt deja batrani si ca vietiile tinerilor si sugarilor japonezi sunt mai importante decat ale lor.
La noi in Romania mosi si babele puternic indoctrinate religios se bat ca niste animale ptr asa zisa aghiasama si ptr a saruta ciolanele unor salbatici care cica ar fi fost candva sfinti.
In acelasi timp intr-o tara in care televiziunile mogulilor Felix si Nus ne repeta toata ziua ca se traieste mai prost ca in Sierra Leone---gasesti hoarde de mosi si babe ursuline care se bat ptr a cumpara drujbe,peste stricat,bormasini si alte nimicuri pe care lanturile de hypermarketuri straine le ofera la discount.
Se poate compara bravul popor japonez cu cel romanesc ori cu vreo alta natie din Europa?
Unde vei mai gasi tu oameni batrani care sa renunte la viata lor ptr ca cei tineri sa poata trai?
NICAERI,poporul Japonez este cel mai disciplinat,onorabil si demn popor de pe Mapamond--Codul Bushido
................................................
Sa adaugam la acest extraordinar exemplu de viata sociala si faptul ca romanii nostrii nu s-au intors in tara de origine, Romania, decat in proportie de 10-15 %. Restul au ramas in Japonia - tara care ia adoptat si ajutat atunci cand aveau nevoie, au ramas sa ajute la reconstructia unei tari macinata de furia naturii, au ramas sa dea acelasi exemplu de daruire pe care si localnicii il dau. Bravo lor !
............
Octasim
avatar
octasim
********
********

Mesaje : 238
Data de inscriere : 30/10/2009
Varsta : 114
Localizare : Bucuresti

Re: FUKUSHIMA, PACOSTEA MEA...

Mesaj  octasim la data de Mar Iun 07, 2011 6:39 am


Noi ipoteze (f. credibile) apropo de producerea deloc naturala a tsunami-ului "cam fara cutremur" - fiindca urmarile presupusului cutremul de grad 9.0 au fost de fapt aproape nule - si distrugerea reactoarelor (cu pereti de beton armat grosi de peste 4,5 m) prin explozii nucleare si nu ale hidrogenului acumulat cica p-acolo.

Mini-bombele atomice utilizate ar fi fost mascate sub forma unor (mult prea) mari camere video asa-zis stereoscopice instalate acolo de o firma israeliana.

http://www.jimstonefreelance.com/fukushima.html"This quake was initially asessed a 6.8, and the seismic data will show anyone the epicenter was inland, not at sea. So it started a 6.8, then got upgraded to a 7.9, then got upgraded to an 8.4, then got upgraded to an 8.8, then got upgraded to a 9.0, and had the epicenter put out in the ocean. Now many are saying it was a 9.1 which would bump up MYG011's number to 1200 from 1070, and it is all based on tsunami effects, not seismic data."

"Umflarea" succesiva a evaluarii intensitatii cutremurului cu epicentrul comunicat a fi fost in mare - dar in realitate cu 3 epicentre terestre - e doar unul din motivele care fac plauzibila producerea lui artificiala si implicit tentativa ascunderii adevarului.


http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3433.msg58427/topicseen.html#msg58427
avatar
misodor

Mesaje : 85
Data de inscriere : 10/11/2009
Varsta : 48
Localizare : São Carlos/SP/Brasil

Re: FUKUSHIMA, PACOSTEA MEA...

Mesaj  misodor la data de Sam Iun 11, 2011 7:09 pm

Din câte am priceput eu, pe gălbiori îi cam bătea gândul să pună niște ciupercuțe la borcan pentru băiețașii de cartier din Iran, și pac! zguduiala cu apăraie peste Nipon. Interesante fotografii. Desigur, sunt simple afirmații antisemite, tendențioase și vinovată e Al Qaeda.
avatar
octasim
********
********

Mesaje : 238
Data de inscriere : 30/10/2009
Varsta : 114
Localizare : Bucuresti

Re: FUKUSHIMA, PACOSTEA MEA...

Mesaj  octasim la data de Joi Iun 16, 2011 9:08 am

"vinovată e Al Qaeda".
Vinovata de serviciu e Al Qaeda Very Happy elephant
avatar
misodor

Mesaje : 85
Data de inscriere : 10/11/2009
Varsta : 48
Localizare : São Carlos/SP/Brasil

Re: FUKUSHIMA, PACOSTEA MEA...

Mesaj  misodor la data de Joi Iun 16, 2011 3:50 pm

Păi, de exemplu, chiar îmi aduc aminte că nici nu ieşise încă al doilea avion pe partea ailaltă a WTC că băjeţii cu ochi hexastelaţi de la CNN deja aveau pe tapet vinovatul: nouă meşteri mari, toţi alcaedari, cu Bin Laden zece, care-i şi întrece... ce mai, a fost investigaţie rapidă, probabil paranormală, de a ieşit lista aşa de repede de la borcan. Bush încă nici nu-şi revenise din finalul tragic al basmului pe care îl bolborosise, între două doze de tărie, plozilor de la dădăniţă, încă nici nu fuseseră montate toate dispozitivele de implozie controlată la turnuleţe, şi rachetele erau deja cap compas pe ciuhapii din Afganistan. Nu zic că ăía sunt uşă de moschee, mâine poimâine m-oi urca într-un avion care va face bum şi, cu siguranţă, îmi va crea o uşoară senzaţie de disconfort. Cu toate astea lumea întreagă ştie că e ca în bancul cu Ion şi Măria: "amândoi suntim di vină".

Continut sponsorizat

Re: FUKUSHIMA, PACOSTEA MEA...

Mesaj  Continut sponsorizat


    Acum este: Joi Iul 19, 2018 12:28 am