NEINFRANTII

- legenda continua


MITING pentru PACE

Distribuiţi
avatar
octasim
********
********

Mesaje : 239
Data de inscriere : 30/10/2009
Varsta : 114
Localizare : Bucuresti

MITING pentru PACE

Mesaj  octasim la data de Lun Sept 02, 2013 3:09 pm

MITING PENTRU PACE


In aceste zile,în multe țări ale lumii,începând cu SUA,au loc mitinguri de pace,pentru a preveni agresarea Siriei și declanșarea unui război în  Orientul Apropiat și nu numai.Președintele Barak Obama s-a văzut părăsit de aliați,începând cu Anglia și Canada și a renunțat la tonul belicos.A decis să ceară aprobarea Congresului SUA pentru bombardarea Siriei iar Congresul se va întruni pe data de 9 septembrie 2013.Ca atare,urmează o săptămână de mitinguri și marșuri pentru pace,inclusiv în SUA și Israel,primele ținte vizate de răzbunătorii islamici.
    Vă propun să organizăm și noi,Frăția Creatorilor Morali din România,un miting .In acest scop,l-am însărcinat pe domnul Liviu Rațiu să ia aprobarea de la Primăria Capitalei.Vă vom anunța în timp util și fără echivoc locul  și data manifestării din București.
    Dacă sunteți de acord cu acest miting,vă rog să analizați atenți următoarele probleme:
    1]Eu voi aduce o stație.Cei care pot aduce portavoci sunt rugați să le aducă,pentru a putea fi auziți de cât mai multă lume.
    2]Avem nevoie de un autoturism cu portbagaj deschis,pentru a-l folosi ca tribună.Cine poate și se oferă să aducă acest mijloc?Dacă sunt mai multe,cu atât mai bine.
    3]După aflarea datei și locului mitingului,sunteți rugați să vă mobilizați toate contactele directe și prin internet!Cu această ocazie,vom avea prilejul să vedem ce forțe poate aduna FCRM ,Mișcarea V și Drumul Invingătorilor.Fiecare om în plus contează,deoarece FCMR își face intrarea în viața publică.
    4]Vă rugăm ca fiecare să-și procure și să-și producă material de propagandă ,cu care să vină la activitate :steaguri naționale și ale UE,steaguri albe cu litera V de culoare albastră ale Mișcării V,banere albe pe care să se scrie cu litere albastre Frăția Creatorilor Morali din România și  Mișcarea V,placarde de carton cu lozinci înțelepte și decente.Câteva exemple de lozinci:
        -Viața e suprema valoare terrană
        -Vrem să trăim în pace pe Terra
        -Lideri ai marilor puteri,păstrați pacea lumii!
        -NU profitorilor de război!
        -Globalizați pacea,nu războiul!
        -Astăzi-sirienii,mâine,putem fi noi.
        -Violența nu poate impune pacea
        -Ura nu pune capăt urii
        -Stop urii internaționale!
        -Make love,not war!
        -Don`t kill the world!
        Evitați să puneți în  lozinci expresii jignitoare pentru oricare din părțile implicate în conflict,pentru a nu fi considerați partinici!
        Dacă aveți și alte propuneri,le aștept pe acest topic.Tot aici aștept informații privind mijloacele și materialele pe care le-ați procurat,să știm exact de ce mai avem nevoie.
        Vă mulțumesc pentru sprijin și vă urez sănătate,pace în suflete și lumină în minți!

PAVEL CORUTZ


SURSA http://forum.drumulinvingatorilor.ro/index.php?topic=2549.msg21427;topicseen#msg21427

.

    Acum este: Dum Dec 09, 2018 8:18 pm