NEINFRANTII

- legenda continua


Către culmile succeselor sau Formula fericirii

Distribuiţi

jurjiug

Mesaje : 5
Data de inscriere : 02/11/2009

Către culmile succeselor sau Formula fericirii

Mesaj  jurjiug la data de Lun Noi 09, 2009 1:12 pm

/
Cel mai complet manual de arta succesului pe bazã de folosire a capacitãţilor psihice mobilizate subconştient. Conţine lecţii simple despre autovindecare prin autosugestie, programare mentalã cãtre succes, prelungirea vieţii active pânã la vârsta de 100 de ani, pozitivarea personalitãţii proprii şi a persoanelor din anturaj. • De ce am scris aceasta carte?, pag. 3
 • Comutatorul psihic din creierul nostru, pag. 10
 • Ingerul veghetor din psihicul nostru, pag. 22
 • Din tainele sugestiei, pag. 73
 • Modele de sugestionare pozitiva, pag. 123
 • Minunile autosugestiei, pag. 186
 • Constiinta si constientizare, pag. 279
 • Imaginatia si gandirea creatoare, pag. 343
 • Hiperconstiinta, intuitia si inspiratia, pag. 371
 • Succesul in dragoste, pag. 392
 • Succes, liberi intreprinzatori!, pag. 413
 • Pentru cine am scris aceasta carte?, pag. 453..............................
CĂTRE CULMILE SUCCESELOR sau FORMULA FERICIRII
„Aceasta nu este o carte de literatură beletristică, ci un manual de popularizare a ştiinţei succesului în viaţă. Rog cititorii să-l trateze cu deplină seriozitate şi încredere”.- PAVEL CORUŢO carte etalon pentru mine şi familia mea.
După ce am citit am pus-o în practică mai ales pe băiatul meu, fiind mai mic am ştiut că rezultatele sunt maxime. În acea perioada practica sportul cu rezultate bune (locul 3 şi 10) primise o medalie şi două diplome. Într-o seară, înainte de culcare, l-am întrebat dacă vrea sa câştige la următorul concurs pentru că am să-i spun un secret. A fost numai ochi şi urechi fiind nerăbdător să-i spun secretul. L-am pus să spună în gând (până adoarme sau se plictiseşte): “Sunt puternic, curajos şi voi câştiga concursul”. Aşa a şi fost... de atunci băiatul meu are trei titluri de camion naţional şi un titlu de vicecampion (la 13 ani).....După ceva vreme, înainte de culcare îmi spune: Mâine am lucrare la „materia x” şi ştiu ce am sa spun. ... Pentru o clipă am crezut că fuge pământul de sub picioare... şi l-am întrebat puţin iritat: Tu ai învăţat pentru mâine sau...nu.” Da am ânvăţat şi mâine am să ştiu”. ... M-am liniştit şi i-am spus că numai dacă munceşte şi e serios acel secret va funcţiona altfel nu. Copiii ăştia sunt foarte pracmatici.
avatar
Zoro
********
********

Mesaje : 63
Data de inscriere : 30/10/2009

Re: Către culmile succeselor sau Formula fericirii

Mesaj  Zoro la data de Mier Dec 02, 2009 9:35 am

Avand in vederea faptul ca "formula fericirii" prezentata in paginile lucrarii ce face obiectul acestui topic, este destul de lunga si unii oameni nu au sau nu vor sa-si rezerve timpul necesar pentru doua sesiuni zilnice de autosugestie, eu recomand urmatoarea modalitate de sugestie: se gaseste un program care afiseaza mesaje subliminale pe calculator ( sau se apeleaza la un prieten pentru a face un astfel de program !!!...aviz amatorilor ), se introduce "formula fericirii" personalizata ( eu recomand scoaterea frazelor ce contin negatii si inlocuirea lor cu fraze care au acelasi mesaj dar care nu cuprind negatii)si se porneste programelul de indata ce deschizi calculatorul.
Daca vom lua in considerare timpul indelungat petrecut de multi din noi in fata monitorului, consider ca se pot obtine rezultate bune si prin aceasta metoda.

  Acum este: Lun Iun 25, 2018 2:23 am