NEINFRANTII

- legenda continua


Aniversarea Senatului, în lipsa Presedintelui Romaniei, Traian Băsescu

Distribuiţi

octavtoader

Mesaje : 81
Data de inscriere : 31/05/2010
17062014

Aniversarea Senatului, în lipsa Presedintelui Romaniei, Traian Băsescu

Mesaj  octavtoader

.

Aniversarea Senatului, în lipsa Presedintelui Romaniei, Traian Băsescu.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a decis ("democratic", de unul singur) în urmă cu câteva zile că preşedintele nu poate participa la ceremonia Senatului, pentru că militează pentru desfiinţarea acestei camere a Parlamentului.

„Democraţia nu este o societate pe acţiuni. A spune că desfiinţăm Senatul şi reducem numărul de aleşi din motive de economii bugetare, este cea mai bună dovadă de refuz al democraţiei”, a spus Ion Iliescu.

Sursa : http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Politica/sarbatorira+senatului+in+lipsa+lui+basescu

.................................

Mitocania clasei politice e fara seaman. Dl Tariceanu se crede deja si sseful Senatului si Presedinte - in consecinta nu mai considera necesar prezenta Presedentiei Romaniei la o comemorare istorica.
Sau poate ca ne luam adio de la Republica si trecem la monarhie - asta fiind avantpremiera politicii pentru urmatorii ani ai Romaniei. Gestul politicienilor romani este o rusine si o magarie iar scuzele prin care se justifica absenta presedintelui Romaniei sunt puerile. Pana mai ieri oricare grup parlamentar se intrecea in "initiative" tocmai bune de aburit romanii - azi nici  un grup nu a avut initiativa de a propune corectarea acestei erori (care se stia din timp), nu a avut initiativa unui vot in plenul Senatului ... doar scuze copilaresti

- In contextul crizei din Ucraina - izbugnita pe fondul conflictului dintre Parlamentul Ucrainei si Presedintele Ucrainei - reluarea practicilor de separare din perioada guvernului Tariceanu, ca semnal de "distantare", ca semnal de "discordie" a politicilor antagoniste promovate de Parlamentul Romaniei si Presedentia Romaniei, este cel mai bun semnal de stabilitate politica, este cea mai "buna" solutie de promovare a imaginii Romaniei gasita de puerila clasa politica romaneasca, clasa politica care nu se poate distanta de vesnica lupta damboviteana pentru ciolan, clasa politica care nu poate diferentia momentele de lupta interna de momentele de promovare a imaginii tarii.

- In acest moment romanii sustin 3 (trei) grupuru parlamentare : Europarlamentarii, Senatorii si Deputatii. Fondurile de sustinere ale celor 3 grupuri sunt comparabile iar legislatia Romaniei, ajunsa deja la o saturatie nefunctionala, isi gaseste cu greu corespondenta in activitatea aproape inexistenta si ineficienta a politicienilor parlamentari din tara - care de cele mai multe ori "traduc" hotararile Parlamentului European in societatea romaneasca.
Distribuie acest articol pe: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Niciun comentariu.


    Acum este: Dum Dec 09, 2018 8:39 pm