NEINFRANTII

- legenda continua


DE CE vine Angela Merkel la Bucuresti ?

Distribuiţi

octavtoader

Mesaje : 81
Data de inscriere : 31/05/2010
28102014

DE CE vine Angela Merkel la Bucuresti ?

Mesaj  octavtoader

            sau          
DE CE vine Angela Merkel la Bucuresti ?


    Lumulica asta a noastra se invarte linistita in jurul Soarelui in timp ce schimbarile in societatea umana se fac mult mai subtil decat am crede noi. Marile probleme ale lumii se rezolva de multe ori "de la sine" desi unii ar spune ca privind puzzle-ul mondial ai putea zari cate ceva - in incercarea de a fi in interiorul "schimbarii" si nu in afara sau impotriva acestei schimbari.


Supra-popularea Terrei este una dintre principalele probleme mondiale - daca nu chiar singura mare problema mondiala - pentru ca de aici deriva criza de resurse, criza de energie, criza de hrana, criza de apa potabila, criza de "spatiu vital" etc.
Si tot de aici vin si "solutiile" - in viziunea unora dintre mai marii lumii - epidemiile, sterilizarea, razboiul, propaganda homosexuala, foametea :


"Bill Gates sau David Rockefeller nu sunt primii care militează pentru depopulare. Soţul reginei Elisabeta a II-a, Prinţul Philip, declara în august 1988 pentru Deutsche Press: "Dacă m-aş reîncarna, aş dori să revin pe pământ ca un virus ucigaş care să reducă populaţia umană." 
http://www.antena3.ro/externe/bill-gates-tine-mortis-sa-ne-imputineze-vrea-sa-reduca-populatia-pamantului-prin-vaccinare-142596.html


Vaticanul isi schimba radical pozitia fata de homosexuali si lesbiene - 
http://www.ziare.com/international/papa/vaticanul-isi-schimba-radical-pozitia-fata-de-homosexuali-si-lesbiene-1327494

In aceste conditii care cer solutii majore, la nivel global, un ziar din Cluj afirma ca d-na Angela Merkel, cancelarul Germaniei, va veni in Romania, la Sibiu, pentru a-l sustine pe candidatul Klaus Iohannis.
 - De ce ar face asta unul dintre cei mai puternici lideri mondiali si cu siguranta cel mai puternic lider politic din Uniunea Europeana ? Pentru a acoperi problemele de legalitate ale d-lui Iohannis ? Pentru a da "apa la moara" celor care vad in Angela Merkel un promotor al neo-nazismului, stiind ca dl Iohannis este membru al actualului Forum German - asociatie ce s-a declarat urmasa a organizatiei naziste Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe).... interzisa si desfiintata prin Decretul – Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944  pentru ca Romania este parte a Convenţiei de Armistiţiu din 12 septembrie 1944  ?

http://neinfrantii.forumz.ro/t202-klaus-iohannis-o-problema-post-electorala-majora-pentru-romania#844

 - Si totusi nu iese fum fara foc si este foarte posibil ca d-na angela Merkel sa vina la Bucuresti. DE CE ?

Sa aruncam o privire in puzzle-ul subtil al "schimbarilor' mondiale...

Cu ceva timp in urma, in India, tara cu cel mai dinamic spor demografic, a inceput un proiect banal, cu fonduri "de doi lei" - "Miscarea Descultilor" a lui Bunker Roy - care aparent se autoprezinta astfel :


"În Rajasthan, India, o şcoală extraordinară învaţă femeile şi bărbaţii din mediul rural -- mulţi dintre ei analfabeţi -- să devenină ingineri specialişti în exploatarea energiei solare, artizani, stomatologi şi medici în propriile lor sate. Se numeşte Colegiul Barefoot (Desculţ), şi fondatorul ei, Bunker Roy, explică modul în care funcţionează."

http://raiulpepamant.blogspot.ro/2012/01/bunker-roy-invatand-de-la-miscarea.htmlIn practica insa "Miscarea Descultilor" a avut alt efect - ce nu putea fi enuntat ca scop al miscarii, mai ales intr-o zona care prin religie si traditie pozitiona femeia ca "animal de reproductie", ca factor de crestere al populatiei globale. Pentru ca pe langa efectul propus - rezolvarea problemelor vitale din  zonele subdezvoltate prin "calificarea la locul de munca" - Miscarea Descultilor a indus o schimbare radicala in viata comunitatilor sarace din India (si nu numai...) - a transformat "femeia - animal de reproductie" in"femeia - implicata in viata si dezvoltarea societatii".  Miscarea Descultilor a aratat ca o zona subdezvoltata se poate autosustine - pentru ca India incepe sa renasca, sa aiba acces la tehnologie, sa se dezvolte "de jos in sus" si, ceea ce este poate cel mai important, a reusit sa scoata femeia din statutul de "animal de reprductie", cu o productivitate de 10 copii in cei 30 de ani de viata activa (de la 18 la 48 de ani) si s-o transforme in femeia "implicata in viata sociala", in femeia care, implicata direct in viata comunitatii, nu mai are timp pentru reproductie si spor demografic - pentru ca statisticile arata ca pentru prima data in India (ce nu are precum China un program de control demografic) se intrevede o "reglare demografica", concomitent cu o dezvoltare tehnologica a societatii.


Miscarea Descultilor este inainte de toate o miscare feminista ce a reusit sa induca un "control demografic" fara sa aduca atingere traditiilor locale, fara sa provoace schizme si transformari dramatice, inducand ceea ce se cunoaste de mult in statele dezvoltate, occidentale - "controlul demografic", stagnarea sau scaderea natalitatii se pot face, natural, in 2-3 generatii, prin promovarea femeii in viata sociala, prin promovarea femeii in sfera responsabilitatii si activitatii executive a vietii sociale. 
O solutie naturala, nonviolenta, de control a supra-popularii Terrei.


 - In cealalta parte a lumii Statele Unite ale Americii se pregatesc sa aduca la Casa Alba prima femeie Presedinte din istorie - D-na Hilary Clinton. Un proiect ambitios si perfect realizabil. Nu intamplator opozantii acestui proiect "prima femeie la Casa Alba", au scos de la naftalina un scandal uitat de 13 ani - Monica Lewinschi :
http://www.mediafax.ro/life-inedit/raport-monica-lewinsky-tratata-necorespunzator-in-cazul-legaturii-cu-bill-cinton-video-13453090


De cealalta parte a baricadei americanii sunt hotarati sa sustina acest proiect prin toate mijloacele si sa-l propage in lume sub diferite forme - ca solutie naturala, nonviolenta de control a supra-popularii Terrei. Pentru ca dincolo de aparente si tendintele de misogine acest proiect va obliga toti sefii de stat ai lumii sa ia legatura si sa aiba contacte oficiale cu o femeie - inclusiv in zonele in care femeia mai este inca socotita doar "animal de reproductie", o entitate umana sortita sa stea cu "broboada pe cap" toata viata.
 - Poate ca nu intamplator americanii au "aruncat buzduganul" si in Romania socotind ca "lupta anticoruptie" e bine condusa de o femeie - d-na Kovesi, socotita erou al luptei cu coruptia si element esential al dezvoltarii sanatoase in aceasta parte de lume, Romania.
  
Senatorii americani John McCain, Ron Johnson şi Christopher Murphy :
„Respectăm enorm persoana care conduce instituţia anticorupţie (Laura Codruţa Kovesi – n.r), cred că este un adevărat erou şi evident, dacă Parlamentul a acţionat în aşa fel încât să-i restricţioneze activitatea şi să o dea înapoi, asta ne afectează relaţiile”, a spus John McCain, pentru gândul.
http://www.gandul.info/interviurile-gandul/senatorii-americani-john-mccain-ron-johnson-christopher-murphy-interviurile-gandul-parlamentul-actionat-fel-incat-restrictioneze-lupta-anticoruptie-asta-ne-afecteaza-relatiile-romania-12720683

- Nu intamplator oficialii americani si romani subliniaza ca situatia din Ucraina a foat generata de coruptie la nivel inalt si ca situatia se poate repeta si in Romania daca nu ne facem "curatenie in ograda" :

Vicepreşedintele SUA, Joe Biden, se va afla, marţi şi miercuri, la Bucureşti, cu misiunea de a aborda subiecte de actualitate precum relaţiile economice bilaterale, situaţia din Ucraina şi regiune, securitatea energetică, dar şi combaterea corupţiei şi întărirea instituţiilor democratice româneşti.
http://www.mediafax.ro/politic/joe-biden-vine-la-bucuresti-sa-discute-despre-ucraina-si-despre-coruptie-12636920Senatorii americani John McCain, Ron Johnson şi Christopher Murphy, la INTERVIURILE GÂNDUL: „Dacă Parlamentul a acţionat în aşa fel încât să restricţioneze lupta anticorupţie, asta ne afectează relaţiile cu România”
http://www.gandul.info/interviurile-gandul/senatorii-americani-john-mccain-ron-johnson-christopher-murphy-interviurile-gandul-parlamentul-actionat-fel-incat-restrictioneze-lupta-anticoruptie-asta-ne-afecteaza-relatiile-romania-12720683 - Si desi exista oficiali romani care trag semnale de alarma :
Directorul Serviciului Roman de Informatii, George Maior, a declarat marti ca "acumularea intensiva de coruptie" a fost una dintre cauzele instabilitatii din Ucraina si ca aceasta este o problema nationala si in Romania.
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18068417-seful-sri-george-maior-coruptia-nivel-inalt-poate-genera-situatii-ucraina.htm - Parlamentul Romaniei continua sa-si apere "penalii" fara sa tina seama de avertismentele date de marile democratii ale lumii, care ne sprijina in lupta anticoruptie dar ne avertizeaza ca nu pot actiona impotriva marilor companii transnationale care nu fac acte infractionale decat in afara tarii lor (dosarul Microsoft & Co. ).


 - In aceste conditii poate ca nu intamplator proiectul "prima femeie la Cotroceni" a inceput din SUA, prin candidatura la functia de pesedinte al Romaniei a d-nei Lia Roberts ... in 2004 :
Pro si contra candidaturii Liei Roberts la Cotroceni
http://jurnalul.ro/stiri/politica/pro-si-contra-candidaturii-liei-roberts-la-cotroceni-73096.html
 - Poate ca nu intamplator Premierul Victor Ponta va avea drept colaborator în campania pentru alegerile prezidențiale din 2014 și un strateg american. Este vorba despre Mitch Stewart, un consultant cu o experiență bogată atât în politica internă, cât și cea internațională, fiind în prezent cel care o ajută şi pe Hillary Clinton, în demersul ei de a devenit prima femeie preşedinte al Statelor Unite.

Cum vedem deja, sfatuit de strategul american dl Victor Ponta face gafa dupa gafa ruinandu-si imaginea publica.

- Revenind in Europa observam ca d-na Corina Cretu este aleasa comisar european tot in urma impunerii unor "conditii feministe":
Jean-Claude Juncker spune astăzi că nu a fost uşor să formeze această comisie, cu propuneri din toate ţările Uniunii, 27 de comisari dintre care o treime sunt foşti premieri sau vicepremieri. Şi tot nouă sunt femei, o condiţie pusă de Parlamentul European care nu a fost uşor de îndeplinit, după cum mărturisea tot astăzi Jean Claude Juncker. Toată vara a dat TELEFOANE cerându-le premierilor care au făcut propunerile să vină cu numele unor femei pregătite pentru un astfel de post, de comisar european.

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Jean-Claude+Juncker+Obtinerea+a+noua+posturi+de+comisar+pentru+f

 - In aceasta situatie se contureaza o prima ipoteza urmata de o intrebere esentiala pentru noi, pentru romani si Romania - tara aflata la frontiera de EST a occidentului, la frontiera dintre doua civilizatii total opuse in ceea ce priveste acest subiect :
Daca asta este trendul mondial in politica si femeia-Presedinte/Cancelar/Comisar European ce-si sprijina pozitia pe experienta unor politicieni de valoare pentru a "cumintzi" atatea "teatre de razboi" ce se vad la orizont, noi, romanii, ce vom alege ? Pacea obtinuta cu sacrificarea orgoliilor masculine sau vom merge pe varianta ignorarii acestei tendinte mondiale de "matriarhat", indiferent de consecintele violente, pentru satisfacerea orgoliului masculin ?
Pentru ca e posibil ca "a fi sau a nu fi" spatiu de operatiuni pentru teatrele de razboi sa depinda acum de aceasta alegere .

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,4550.msg90866.html#msg90866


 - De cealalta parte a lumii, in zona "comunista", teoretic antioccidentala, aceasta tendinta mondiala de "matriarhat" se traduce prin :


Dilma Rousseff a fost re-aleasă în funcţia de preşedinte al Braziliei


http://www.gandul.info/international/dilma-rousseff-a-fost-realeasa-in-functia-de-presedinte-al-braziliei-13468442

Blonda aleasa de Putin drept procuror general in Crimeea. 

Natalia Poklonskaya este noul procuror general din Crimeea, dupa ce candidatura ei a fost aprobata in urma cu cateva zile de Consiliul Suprem.
Noul procuror-general s-a facut remarcat in instrumentarea cazului impotriva organizatiei criminale Bashmaki ("Cizmele").
Natalia Poklonskaya :   "Am vrut sa le arat oamenilor ca exista lege si ca toti suntem egali in fata ei."

http://stirileprotv.ro/stiri/bizar/o-tanara-de-33-de-ani-a-fost-numita-procurorul-general-din-crimeea-cum-a-pozat-pentru-retelele-de-socializare.html

In aceste conditii, cand trendul mondial este de a trece umanitatea peste aceste framantari violente prin solutiile date de femeia-Cancelar/Presedinte/Comisar European/ Procuror Sef, DE CE Angela Merkel isi anunta sosirea la Bucuresti ?
- pentru sustine "neo-nazismul" candidatului Klaus Iohannis ? ...putin probabil
- pentru a consolida axa Bucuresti-Berlin-Washinton prin sustinerea primei femei ca Presedinte al Romaniei - in persoana d-nei Elena Udrea ? ... mult mai probabil.


De fapt nici nu mai conteaza daca d-na Angela Merkel va veni sau nu la Bucuresti. 
Dupa anuntul facut de media - aceasta citadela a informatiilor unde nici o stire nu apare fara un scop bine definit - chiar si refuzul cancelarului Germaniei de a onora vizita inseamna ceva - anularea vizitei va insemna un vot de blam dat lui Klaus Iohannis.


In acest timp clasa politica de la Bucuresti se bazeaza pe "victoria in alegeri" prin intelegeri cu "centre de putere subterana", aparand politicieni cu probleme in justitie si propunand in functia de Sef al Statului Roman oameni politici ce, mai devreme sau mai tarziu, vor cadea prin suspendari ale mandatului prezidential, declarari ale incompatibilitatii sau demantelari ale structurilor internationale de mare coruptie. Vor cadea pentru ca marile democratii ale lumii considera aceste "centre de putere subterana" ca fiind coruptie, generatoare de framantari si violente, inadmisibile pentru o buna colaborare intre state - iar orice intelegere cu aceste "centre de putere subterana" ca fiind in afara legii.


 - Ce vor alege romanii in 2/16 noiembrie 2014 ? 
O varianta scurta de consolidare a axei Bucuresti-Berlin-Washinton prin alegerea ca Presedinte al Romaniei a unei femei sau o varianta complicata, in care se va ajunge la acelasi rezultat dupa 1...2 ani de framantari politice interne.


 - Pentru ca, pana la urma, problema principala a omenirii - suprapopularea Terrei - se poate rezolva si "traditional", asa cum doresc "centrele de putere subterana", prin epidemii mortale (EBOLA a patruns deja in Europa...), promovarea homosexualitatii (pana si Vaticanul a fost obligat sa-si schimbe radical pozitia fata de homosexuali si lesbiene), razboaie/conflict armat (criza din Ucraina nu este nici pe departe rezolvata si se poate extinde si in Romania - tara la granita dintre orient si occident...) si pastrarea femeii in tiparul "femeia-animal de reproductie" ( Statul Islamic exact asta promoveaza si, din pacate, castiga noi adepti exact aici, in Europa). 
Distribuie acest articol pe: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Niciun comentariu.


    Acum este: Dum Dec 09, 2018 7:20 pm