NEINFRANTII

- legenda continua


Sevil Shhaideh, Siguranta Nationala si cacialmaua politica a doi pokeristi infantili, Tariceanu-Dragnea

Distribuiţi

octavtoader

Mesaje : 81
Data de inscriere : 31/05/2010
22122016

Sevil Shhaideh, Siguranta Nationala si cacialmaua politica a doi pokeristi infantili, Tariceanu-Dragnea

Mesaj  octavtoader

.


Sevil Shhaideh, siguranta nationala si cacialmaua politica a doi pokeristi infantili, Tariceanu-Dragnea          Propunerea pentru postul de Prim-ministru al Romaniei facuta de cei doi lideri ai coalitiei majoritare din Parlament, PSD-ALDE este o cacialma politica facuta la misto, pe principiul "ba pe-a matii" si nu un act politic facut de politicieni responsabili. Azi, 21 decembrie 2016, la 27 de ani de la mitingul lui Ceausescu, de unde a inceput sfidarea romanilor suntem iar sfidati de conducatorii nostrii.
  - Liviu Dragnea, ca lider al partidului castigator in alegeri, PSD, in loc sa gaseasca o solutie politica pentru tara, pentru Romania joaca o cacialma politica in care sfideaza - "daca nu ma lasati pe mine premier iata ce varianta propun Presedintelui" uitand ca in joc nu este harjoana lui cu Klaus Johanis ci soarta Romaniei. 
           Intr-o Europa aflata sub presiunea islamului, intr-o Romanie care este supusa presiunilor pretentiilor Turciei - care care nu sunt nici mici, nici putine - tandemul Dragnea-Tariceanu propune o ca premier o femeie de religie musulmana dand clar un semnal international : ROMANIA E UN SAT FARA CAINI - PUTETI FACE CE VRETI.
        E binecunoscuta marginalizarea femeii prin prisma religiei islamice. A pune premier o doamnade confesiune islamica, indiferent de calitatilel ei profesionale, in contextul extern in care ne aflam, inseamna sa capitulezi in fata oricaror pretentii - fie ale refugiatilor, fie ale Europei sufocata de atentatele, fie ale Turciei, si sa sacrifici ceva - fie siguranta nationala, siguranta cetateanului, fie persoana premierului.
        Daca doamna Sevil Shhaideh se va opune cotelor obligatorii de refugiati, pretentiilor acestora pe teritoriul Romaniei - ea va deveni o TINTA. Daca nu se va opune si va accepta orice pretentie, sub presiunea si marginalizarea cu care este tratata o femeie din punctul de vedere al islamului - atunci Romania va deveni o TINTA.

        Un alt premier PSD - Victor Ponta - nu a fost in stare sa faca fata presiunilor Turciei si a facut promisiunea (idioata) de a face cea mai mare moscheie din Europa intr-o tara 95% ortodoxa. Ce asteapta tandemul Dragnea-Tariceanu de la doamna Sevil Shhaideh ? Sa aiba o pozitie mai transanta, mai barbateasca in discutiile cu Erdogan, care prin educatie si crez religios marginalizeaza din start femeia ? 

        Dar in problema inchiderii scolilor si liceelor suspectate de a fi finantate de Clericul turc Fethullah Gulen ce rezultate spera tandemul Dragnea-Tariceanu sa obtina doamna Sevil Shhaideh ?  Prin prisma religiei, care este transfrontaliera, doamna Sevil Shhaideh va trebui sa se supuna vointei barbatului, in cazul asta Erdogan, sau sa devina TINTA , ca si ambasadorul rus, nu-i asa ? In ambele cazuri Romania are de pierdut. (Doar nu credeti in povestile turcesti cu politisti anonimi - intr-un spatiu inchis, cum era expozitia fotografica, accesul se face dupa un control anti-tero cu aparatura de detectare a armelor, iar membrii personalului de paza se cunosc intre ei. ). http://www.aradon.ro/regimul-erdogan-cere-inchiderea-unor-scoli-din-romania/1666323 - Vom inchide scoli la ordinul Turciei ? Vom ridica moschei si vom deveni pasalac turcesc pentru ca Tariceanu-Dragnea vor sa joace la cacialma cu Presedintele Johanis ? Asta e actuala politica de stat a Romaniei, o partida de poker jucata de politicieni infantili ?
        In fata acestei CACIALMALE POLITICE jucate la Bucuresti de liderii celor 2 partide castigatoare in alegeri, PSD-ALDE, ramane o singura speranta pentru Romania:


  - Ca doamna Sevil Shhaideh, prin prisma experientei de viata, prin prisma experientei politice si profesionale, sa-si dea seama ca nu este momentul sa accepte functia de Prim-Ministru. Sa-si dea seama ca urmatoarea perioada nu este propice in plan extern pentru plasarea domniei sale in functia de Premier al Romaniei, sa nu accepte sa fie un "pion sacrificat" si SA REFUZE MANDATUL.


     Nu ma astept ca Presedintele Johanis sa faca o analiza a evolutiei situatiei externe si sa puncteze problemele de siguranta nationala pe care le ridica propunerea tandemului Dragnea-Tariceanu. Nu are "cuvintele la el" nici in situatii calme, de pace sociala si politica. Ce sa asteptam acum cand a fost provocat intr-o intriga politica in care nici autorii ei nu reusesc sa vada dincolo de ciolanul politic imediat.

      Papagalii astia doi, lideri ai partidelor majoritare din Parlament isi inchipuie ca pot juca soarta Romaniei la poker imitand situatia de acum cativa ani cand Presedintele Basescu a refuzat oferta de premier pentru Klaus Johanis pe motiv ca nu are certificat ORNISS. Doamna Sevil Shhaideh nu are cum sa aiba certificat ORNISS cu un sot , cu proprietati, cu relatii in zona de conflict din Siria & ISIS. Acesti papagali care asteapta ca Presedintele Johanis sa refuze propunerea pe acest motiv, indreptand Romania spre o situatie de criza majora, ar trebui sa dispara din istorie impreuna cu partidele pe care le reprezinta. Pentru ca acest act, aceasta propunere este actul de radiere, de desfiintare a PSD-ALDE. 

P.S. 
Azi, la 27 de ani de la Revolutia din 1989 suntem iar sfidati si trimisi intr-o directie periculoasa pentru Romania. Daca acum nu avem curajul sa spunem ce gandim degeaba ne vom lamenta atunci cand situatia va deveni tragica. Degeaba vom spune ca tacerea noastra a fost politically correct cand pe strada vom vedea camioane scapate de sub control sau alte grozavii actuale deja in Europa.
Distribuie acest articol pe: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Niciun comentariu.


    Acum este: Joi Ian 17, 2019 10:54 am