NEINFRANTII

- legenda continua


Manifestatiile de la Bucuresti - o MANIPULARE pro-sovietica ???

Distribuiţi

octavtoader

Mesaje : 81
Data de inscriere : 31/05/2010
03022017

Manifestatiile de la Bucuresti - o MANIPULARE pro-sovietica ???

Mesaj  octavtoader

.
.
.
MANIFESTATIILE DE LA BUCURESTI  - O MANIPULARE PRO-SOVIETICA ???     
  
·         Lucrurile s-au mai clarificat si manifetatiile si-au cam atins scopul.
·         Gratierea a fost amanata iar modificarea CPP si CP a fost facuta in sensul respectarii legii anuland sensul sovietic in care functiona . Ar fi bine sa avem curajul sa recunoastem atunci cand am gresit - si eu cred ca am gresit atunci cand nu am citit cu atentie hotararea Curtii Constitutionale care sublinia existenta unor legi care inca functioneaza sub practica sovietica in Romania. Pct 44, 49,54,57,61,65,71,76 etc din
·         https://www.juridice.ro/wp-content/uploads/2016/06/decizia_405.pdf
·         1) Eram convins ca emiterea OUG deschide o portita de scapare pentru Liviu Dragnea & Co. Iata ca prin DECIZIA CC nr. 405 din 15 iunie 2016 - ce trebuie pusa in practica si e valabila pentru toti in termen de 45 de zile de la emitere - lucrurile arata altfel = Ne-emiterea unui OUG care sa reglementeze aceasta tema a "abuzului in serviciu" (sau anularea OUG emisa deja de guvern) deschide sansa ca TOATE dosarele avand ca acuzatie "abuzul in serviciu" sa fie anulate.
·         Ignorarea recomandarii CC 405 de a se renunta la acuzatia subiectiva ( de tip sovietic) si a se trece la o definire clara a infractiunii, conform unei practici moderne a dreptului la care Romania este parte prin conventii internationale -expuse in motivatie- da sansa tuturor celor acuzati de "abuz in serviciu" sa scape de dosar - ceea ce este cu mult mai grav decat ordonanta Grindeanu - ordonanta care este dpdv juridic doar o "norma de reglementare PRIMARA" a unei deficiente - norma ce nu este perfecta ci perfectibila si va suferi modificari la trecerea prin Parlament (pentru ca sunt si in acest OUG niste “portite cu dedicatie”) DAR aceasta interpretare legala a situatiei schimba deja datele problemei in sensul ca cei care au emis OUG - Guvernul Grindeanu - sunt cei care continua lupta anticoruptie armonizand legea cu cerintele internationale - inclusiv ale CEDO si Comisiei Europene - in timp ce cei care incita la manifestatii pentru anularea OUG si amanarea legiferarii deciziei CC 405 doresc un "timp de respiro" in care sa ceara anularea dosarelor existente.
.          Prin prisma Dciziei CC 405 punctul 44 unde se arata clar, cu subiect si predicat, ca definirea infractiunii de "abuz in serviciu" este "mostenire a fostului sistem legal sovietic" si se subliniaza prin punctele urmatoare ca se aplica o acuzatie subiectiva, arbitrara, aratandu-se de fapt fondul MANIPULARII - pt ca oamenii iesiti in strada care striga "jos ciuma rosie" si "abrogarea OUG Grindeanu" apara de fapt continuarea unui sistem juridic de origine sovietica, stalinista, fiind impotriva unei modificari a Codului Penal ce pune cercetarea penala pe baze moderne, democratice, cu definirea clara a infractiunii.


Aceasta tema a mai fost mentionat cu 2 ani in urma in "Justitia romana se destrama sub presiunea unor evenimente cu puternic miros stahanovist"


http://neinfrantii.forumz.ro/t223-justitia-romana-se-destrama-sub-presiunea-unor-evenimente-cu-puternic-miros-stahanovist


·         Iata o MANIPULARE facuta excelent prin media la care oamenii de buna credinta au aderat.  


·         2) O alta MANIPULARE este facuta in interiorul Parlamentului European de catre trompeta sorosita Monica Macovei, care arunca cu noroi asupra Romaniei prin sustinerea existentei unui proiect de unificare/desfiintare a DNA si DIICOT dorit de PSD si Guvernul Grindeanu - cand acest proiect II APARTINE  EI  IN  TOTALITATE, fiind din perioada cand Monica Macovei a fost Ministru de Justitie si a fost demisa pentru incompetenta. Adica Monica Macovei acuza Romania in Parlamentul European de o intentie, de o prostie pe care ea a comis-o pe vremea cand era Ministrul Justitiei...


·         http://www.mediafax.ro/social/chiuariu-macovei-e-un-manelist-al-anticoruptiei-in-2005-dorea-unificarea-dna-cu-diicot-9678826

·         Este extrem de periculoasa aceasta incitare la revolta, aceasta anatema a Romaniei executata de MONICA MACOVEI, cat si aderarea la aceasta ticalosie a unor inalti demnitari ai Romaniei printre care si Presedintele Iohanis.
·          O MANIPULARE ORDINARA ce doreste inflamarea strazii si creearea unei destabilizari a Romaniei in plan intern si extern, acum cand la Budapesta se afla Putin si va veni Trump.


·         Sa nu uitam de UDMR, care asa cum era de asteptat, dupa ce a cochetat cu puterea ca de obicei, s-a pozitionat in opozitie, adica cu manifestantii, adica impotriva statului si guvernului - odata cu "initiativa legislativa cetateneasca" aberanta a "tinutului secuiesc" (ilegala si anticonstitutionala) - si vor canta in corul care va cere revizuirea Constitutiei pentru "asezarea pe baze democratice a viitorului Romaniei" , cor in care vor canta atat parti din partea guvernamentala (demisii, "independenti" si alti guristi revoltati de activitatea extinsa a serviciilor ) cat si din partea opozitiei si presedentiei. Separatia puterilor in stat va fi evident tema de baza - dar sa nu ne bazam ca va ramane singura tema de revizuire a Constitutiei.
         Si dupa toate acestea avem dreptul sa ne intrebam daca nu cumva manifestatiile de la Bucuresti nu sunt o manipulare pro-sovietica, o continuare a tendintelor separatiste exprimate prin harta primita de Dodon si in legatura cu prezenta lui d-lui Putin la Budapesta ???


·         3) Pentru incheierea situatiei de criza din tara puterea de la Bucuresti, Guvernul Grindeanu ar trebui sa emita NOTE de PROTEST adresate atat CEDO cat si Comisiei Europene in care sa arate ca prioritatile societatii romanesti nu sunt de a face ordine in harababura politicilor de la BRUXELLES - care pe de o parte ne sanctioneaza prin CEDO pentru ne-emiterea ordonantelor gratierii si modificarii CP/CPP iar pe de alta parte ne sanctioneaza politic si "sunt ingrijorati" prin Comisia Europeana pentru ca am luat aceste masuri. Societatea romaneasca are prioritati in economie, sanatate, educatie si siguranta cetateanului.
·         Cand BRUXELLES se va hotara si va face politici coerente despre ce doreste in spatiul comunitar al Europei vom raspunde acestor cerinte in ordinea prioritatilor - cu atat mai mult cu cat NU SUNTEM un stat european cu drepturi depline in uniune. 

·        
Distribuie acest articol pe: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Niciun comentariu.


    Acum este: Joi Ian 17, 2019 10:54 am