NEINFRANTII

- legenda continua


REGULAMENT

Distribuiţi
avatar
octasim
********
********

Mesaje : 238
Data de inscriere : 30/10/2009
Varsta : 114
Localizare : Bucuresti

REGULAMENT

Mesaj  octasim la data de Lun Noi 02, 2009 8:54 am

Regulamentul de functionare a forumului NEÎNFRÂNŢII , in varianta redusa, e simplu

1 - Nu posta subiecte si texte care contravin legilor ROMANIEI
2 - Nu posta subiecte si texte care contravin legilor internationale la care ROMANIA a aderat
3 - Nu posta subiecte si texte care fac propaganda de orice fel - pentru partide , pentru culte religioase, pentru organizatii si organisme oculte , pentru organisme si organizatii separatiste, xenofobe, fasciste, rasiale.
4 - Nu posta expresii/cuvinte licentioase/vulgare .
5 - Nu posta subiecte sau texte care aduc atingere unor persoane sau institutii din ROMANIA , daca nu ai argumente iar exprimarea este canalizata strict pe "atac la persoana".
6 - Nu posta subiecte si texte care nu se regasesc sau nu fac obiectul de dezbatere a tematicii de baza a forumului - canalizata in special pe cartile din seria OCTOGONUL si ARTA SUCCESULUI de Pavel Corut
7 - Nu posta subiecte si texte care nu se incadreaza in tematica extinsa a forumului - actualitatea socio/economico/cultural/politica , dezvoltarea unei vieti sociale morale si creatoare , formarea unei personalitati puternice si educate.
8 - Este permisa polemica umoristica (miştoul) , pamfletul, numai daca este de buna calitate si ofera o imagine in care "arta conversatiei"/ nu jignirea gratuita /este pe primul loc. Consideram ca umorul de buna calitatea a fost si este stalpul de rezistenta al personalitatii romanului - umor intalnit in toate cartile seriei OCTOGONUL.

a - Se sanctioneaza cu scuze cerute prin scrierea unei poezii din opera lui Pavel Corut - la topicul deja cunoscut "poezia de pedeapsa" - orice incalcare minora a acestor ultime reguli.
b - Se sanctioneaza cu "poezie de pedeapsa" orice polemica umoristica care mai continua dupa ce unul din oponentii (userii) participanti la discutie se declara "satul" de a mai continua discutia pe aceasta directie - anunt facut in forum sau pe adresa administratiei.
c - Se sanctioneaza cu banarea temporara sau definitiva refuzul de a scrie poezia in termenul acordat de Administratia Forumului NEÎNFRÂNŢII.
d - Se sanctioneaza cu banarea temporara sau definitiva a userului orice incalcare grava sau repetata a regulilor de mai sus - banare rezultata din votul dat de membrii Administratiei Forumului NEÎNFRÂNŢII.
e - Se sanctioneaza cu stergerea textului si banarea imediata si definitiva orice user care incalca direct regulile 1-4.
f - Va exista o rubrica de sugestii si reclamatii adresate direct administratiei - care va reflecta criticile dvs la adresa activitatii administratiei . (Recomandare - sa nu va prind ca scrieti ceva acolo ). Evident glumesc - pentru asta a fost deschis topicul .
Asta e varianta simplificata a REGULAMENTULUI.
Cine doreste varianta complexa si explicativa este invitat sa citeasca textul de mai jos , conceput si editat de Minnie.

Octasim
avatar
Minnie
********
********

Mesaje : 103
Data de inscriere : 30/10/2009

Regulament (varianta extinsa)

Mesaj  Minnie la data de Lun Noi 02, 2009 7:54 pm

Dorim ca acest forum sa fie o expesie a libertatii de gandire, dar totusi se impun anumite norme pentru o buna desfasurare a activitatilor comunitatii.

Exclamation SCOPURILE noastre sunt:

- promovarea unor idei folositoare pentru o viata sanatoasa, mai buna
- promovarea unor valori umane morale
- cunoasterea si promovarea adevarului istoric romanesc si a elementelor de autentic din cultura romaneasca
- combaterea ideilor straine de traditiile si simtirea romaneasca
- discutii despre autorul Pavel Corut si despre cartille pe care le-a scris
- punerea in practica a unor idei formulate de autorul Pavel Corut in cartile sale de arta succesului


Arrow A. Mesajele pe care le postezi

Mesajele pe care le trimiti reprezinta opiniile tale, pentru care esti responsabil. Insa nu toti gandesc la fel ca tine, si nimeni nu este atotcunoscator. Argumenteaza-ti parerile cu calm, fara a folosi cuvinte injurioase. Daca discuti in contradictoriu, ataca ideea, nu pe cel care a formulat-o. Ai rabdare si intelegere fata de ideile celorlalti. La urma urmei, din fiecare idee putem invata cate ceva. Te rugam ca pe cat posibil sa mentionezi sursa informatiilor pe care le postezi. De asemenea, te rugam, pe cat posibil, sa eviti mesajele off-topic. Daca nu esti sigur, cauta pe forum sa vezi daca subiectul pe care vrei sa il deschizi a mai fost abordat.

In momentul in care te inscrii pe acest forum, nu mai poti vorbi despre forumisti la persoana a doua plural, deoarece DEJA FACI PARTE DINTRE EI. Daca nu doresti sa faci parte din aceasta comunitate, e mai bine sa nu te inscrii in ea. Dar in momentul in care te-ai inscris, toate referirile pe care le faci la adresa forumistilor, sunt facute implicit si la adresa ta.

Mesajele publicate pe forumul nostru intra in patrimoniul electronic al forumului, astfel incat stergerea lor fara consimtamantul administratorilor este interzisa. Scrie cu grija, si ai grija ce scrii, pentru ca mesajele de pe forumul nostru sunt publice, si accesibile tuturor pentru citire.

Raspunderea asupra informatiilor prezentate iti revine. Un mesaj poate sa fie modificat, fara insa a fi golit de continut. Daca iti schimbi opiniile prezentate, iar acestea sunt in contradictoriu cu cele exprimate anterior, e recomandat ca acest lucru sa fie specificat intr-un mesaj nou, pentru a nu altera firul discutiilor purtate dupa mesajul initial.

Mesajele off-topic vor fi mutate intr-o sectiune creata special pentru acest scop. Nu are sens ca discutiile de pe forum sa se indrepte in alte directii decat cea pentru care a fost creata sectiunea respectiva. Evitam astfel non-sensul si dezorganizarea forumului.

Incearca pe cat posibil sa eviti mesajele foarte lungi. Ele sunt adeseori greu de citit sau de inteles. Daca subiectul respectiv te pasioneaza, cu atat mai mult incearca sa extragi esentialul si sa alcatuiesti un mesaj cat mai usor de inteles de catre ceilalti membri ai comunitatii. Incearca de asemenea sa eviti mesaje telegrafice (de genul "Sunt de acord!", "Si eu la fel!", "Multumesc frumos", "Salut", etc.)

Arrow B. Ce nu admitem

Sunt interzise cu desavarsire orice mesaje sau actiuni care contravin legilor Romaniei.

Nu suntem de acord cu mesajele care promoveaza idei sau activitati anacronice, depasite de realitatea actuala. Mesajele care contin un limbaj obscen, grosolan sau atac la persoana vor fi cenzurate. Mesajele fara continut, cele care contin linkuri catre orice tip de continut ilegal, sau cele care promoveaza atitudini rasiste, xenofobe, sovine, vor fi sterse.

Sanctiunile pentru fiecare mesaj care contine elemente pe care nu le admitem sunt date in paragraful urmator.

Arrow C. Sanctiuni

Vom incerca sa nu stergem mesaje, ci sa obstructionam limbaje si manifestari neadecvate. O greseala i se poate intampla oricui, deci la prima abatere vei fi avertizat. Daca insa vrei sa recidivezi, gandeste-te ca e mai simplu sa ne trimiti un mesaj prin care sa ceri desfiintarea contului tau, decat sa agresezi intreaga comunitate.

Fiecare forumist sanctionat, este rugat sa isi prezinte scuzele fata de comunitate prin postarea pe forum, intr-un topic special, a unei poezii scrisa de Pavel Corut.

Urmatoarele actiuni sau tipuri de mesaje duc la interzicerea temporara a accesului pe forum pentru cel care le-a postat (banare):
- mesajele care contin atac la persoana sau insulte. Nu se considera atac la persoana o afirmatie dovedita cu probe de catre un utilizator.
- stergerea continutului unui mesaj. Se va considera stergere inclusiv modificarea unui mesaj pentru a elimina complet continutul sau (inclusiv cazul in care din mesaj raman doar cuvinte, fraze sau paragrafe care nu exprima nici o opinie).
- mesajele care comuta atentia comunitatii de la scopurile forumului (declarate mai sus).

Urmatoarele actiuni sau tipuri de mesaje duc la stergerea contului celui care le-a postat:
- mesajele care instiga la nerespectarea legilor in vigoare din Romania
- spamul
- mesajele care contin limbaj obscen sau grosolan
- mesaje care contin linkuri catre orice tip de continut ilegal
- mesajele care promoveaza ura rasiala, xenofobia, sovinismul. Pentru definitii clare ale acestor notiuni, puteti folosi www.dexonline.ro
- mesajele care promoveaza activitati sau idei anacronice, depasite sau neconfirmate de realitatea actuala (ca magia, yoga, diversele religii, horoscoapele, etc)
- recidiva in cazurile care duc la interzicerea temporara a accesului pe forum

Arrow D. Activitati ale comunitatii

Activitatile comunitatii, in afara de discutiile pe forum, se supun acelorasi reguli ca si activitatea de pe forum. Aceste activitati vor fi anuntate in timp util pentru a permite o buna desfasurare a lor, intr-o sectiune dedicata pe forum.

Exclamation Tine minte! Intreaga raspundere de orice natura pentru informatiile care sunt publicate / transmise pe Internet de catre tine in contul tau de pe acest forum, precum si pentru consecintele care pot aparea in urma acestor activitati, iti apartine in exclusivitate.

Daca nu esti de-acord cu aceste conditii, te invitam sa nu iei parte la discutii. E simplu, si nu are nimeni parte de intamplari nedorite si pierdere de timp.

    Acum este: Lun Iun 25, 2018 5:57 pm