NEINFRANTII

- legenda continua


Cavalerii Nobilei Bresle

Distribuiţi
avatar
octasim
********
********

Mesaje : 239
Data de inscriere : 30/10/2009
Varsta : 114
Localizare : Bucuresti

Cavalerii Nobilei Bresle

Mesaj  octasim la data de Vin Noi 20, 2009 4:56 am

O carte care trebuie citita...

"Povestea cavalerilor nobilei bresle continuã în volumul Octogonul în ofensivã. Ea poate fi înţeelasã numai de persoane inteligente şi culte. Cele înzestrate mai modest la cerebele sunt rugate sã nu-şi mai bage nasul unde nu le fierbe oala, nici sã nu interpreteze cum le taie capul cele scrise. Anumite informaţii din aceastã serie, Octogonul în acţiune, pot fi înţelese numai de profesionişti." (Pavel Corut, Cavalerii Nobilei Bresle )
 • Mesagerul Frãţiei Albe, pag. 3
 • Enigmaticul Zamolxe, pag. 32
 • O privire în viitorul Omenirii, pag. 67
 • Bârfe politice, pag. 94
 • Un pact cu frâncii, pag. 116
 • Cu cãrţile pe faţã, pag. 138
 • Bârlogul cavalerilor apocaliptici, pag. 179
 • Racolarea lui Reiner, pag. 212
 • Cavalerii nobilei bresle, pag. 234


 • Religiile în faţa judecãţii Raţiunii, pag. 260
 • Un preşedinte de sacrificiu, pag. 286
 • Cãtre ţara lui Ce facem?, pag. 303
 • Mã strãdui sã-mi mulţumesc cât mai mulţi cititori, pag. 312

Domnul Corut revine in forta prin aceasta carte la stilul curajos al cartilor "Quinta Sparta" , "Fulgerul Albastru"... O carte, care ca si celelalte, o citesti cu "sufletul lal gura" abia asteptand sa treci la capitolul urmator. Pentru ca fiecare capitol e o poveste logic integrata intr-o actiune de amploare .
Poveste , poveste ...dar aceste povesti coboara mult mai brusc in realitatea imediata si in mod sigur creeaza, ca si celelalte carti de la inceputul seriei, marirea pulsului pentru adversarii Romaniei si ai unei vieti normale, omenesti. Daca primele carti au fost scrise pentru elucidarea unui trecut apropiat, facand sa "sara capacele de pe conserve", aceasta carte "face conservele sa sara deja pe geam", pentru ca actualitatea intamplarilor este atat de evidenta, iar fortele implicate in conflict sunt atat de actuale incat te face sa crezi ca nu citesti numai o carte, ci un "jurnal". "Cavalerii Nobilei Bresle" din EUROPA UNITA isi fac simtita prezenta. Sa fie intr-un ceas bun si sa le uram succes.
Octasim
avatar
Indianul
********
********

Mesaje : 9
Data de inscriere : 30/10/2009

Re: Cavalerii Nobilei Bresle

Mesaj  Indianul la data de Lun Dec 14, 2009 11:19 pm

Legat de liderii impusi de Propaganda Due din aceasta carte ce parere aveti despre atacul asupra lui Silvio Berlusconi?
In articolele din presa un pasaj mi-a atras atentia:
adevarul.ro a scris:Imediat după ce l-a atacat pe premier cu o statuetă reprezentând o miniatură a Domului din Milano (un suvenir pentru turişti, cu soclu metalic), poliţia l-a arestat pe Massimo Tartaglia.

Imaginile din momentul reţinerii îl arată cu un aer nedumerit, în timp ce, conform presei italiene, repeta „nu sunt eu, eu sunt un nimeni".

De altfel, intervenţia promptă a poliţiştilor l-a salvat de furia mulţimii. El a fost pus sub acuzare pentru „provocare de răni grave cu premeditare" pentru că mai avea asupra sa un crucifix şi un spray lacrimogen.
si impreuna cu
Massimo Tartaglia, 42 de ani, aflat sub tratament psihiatric de mai bine de 10 ani, şi-a explicat gestul brutal mărturisind, ieri, în închisoare, că-l urăşte pe „Il Cavaliere“.
si ca o ciudata "coincidenta"
Primele investigaţii arată că breşa care a permis apropierea lui Tartaglia de Silvio Berlusconi s-a produs, deocamdată din motive necunoscute, în primul „cerc" alcătuit din cele 10 gărzi de corp care au ca principală misiune tocmai protecţia premierului faţă de agresiuni directe sau lansarea de obiecte contondente.
Very Happy
Cam multe "coincidente", nu? Ce ziceti? A fost lucrat "in foi de vita" Berlusconi si de catre cine? A primit o lectie? De la cine?

  Acum este: Joi Ian 17, 2019 11:56 am