NEINFRANTII

- legenda continua


Dumitru Prunariu

Distribuiţi
avatar
horia
*******
*******

Mesaje : 38
Data de inscriere : 14/11/2009

Dumitru Prunariu

Mesaj  horia la data de Dum Iun 06, 2010 5:11 pm

Dumitru Prunariu, primul român care a zburat în spaţiul cosmic, a remarcat o coincidenţă periculoasă legată de celebra profeţie maya. În 2012, se vor petrece fenomene astrale ce fac posibilă o catastrofă tehnologică fără precedent. Prunariu va fi, începând din luna iunie a acestui an, preşedintele Comitetului ONU pentru Explorarea Paşnică a Spaţiului Extraatmosferic (COPUOS). Misiunea principală a mandatului său era pregătirea pentru o confruntare de genul asteroidului Apophis, care se va apropia suficient de Pământ pentru a trezi îngrijorarea astronomilor, dar miza anului 2012 pare a fi mult mai mare. Din comitetul condus de Prunariu fac parte 69 de state ONU, Agenţia Spaţială Europeană, Uniunea Internaţională de Telecomunicaţii, sau ONG-uri cum ar fi Asociaţia Exploratorilor Spaţiului Cosmic şi Academia Internaţională de Astronautică etc.


http://www.puterea.ro/news326/Dumitru-Prunariu-primul-roman-care-a-zburat-in-spatiul-cosmic-in-2012-ar-putea-%E2%80%9Ccadea%E2%80%9D-curentul-la-nivel-planetar.htm

... defapt asta vroiam sa subliniez ...

Prunariu va fi, începând din luna iunie a acestui an, preşedintele Comitetului ONU pentru Explorarea Paşnică a Spaţiului Extraatmosferic (COPUOS).

fapt trecut prea repede cu vederea de presa noastra ....

    Acum este: Lun Noi 19, 2018 11:59 pm