NEINFRANTII

- legenda continua


simple coincidente ?

Distribuiţi
avatar
horia
*******
*******

Mesaje : 38
Data de inscriere : 14/11/2009

simple coincidente ?

Mesaj  horia la data de Dum Iun 06, 2010 6:14 pm

As vrea sa prezint mai jos ceea ce poate fi doar o simpla coincidenta...
dar care ne poate pune un pic pe ginduri

Sa ne amintim mai inatii organizarea castelor indiene
Casta Brahmanilor - a preotilor
Casta Kşatriya a razboinicilor si nobililor
Casta Vaisya a propietarilor si negustorilor
Casta Sudra formata din meserisi si agricultori

Acum tot de la indineni ne parvine delimiatarea epocilor istoriei (yuga)
dar sa facem o prima legatura
- epoca de aur - cea in care conduceau preotii .... am putea sa o asimilam cu preistoria
- epoca de argint - in care conduceau razboinicii si nobilii ar tine pina la finele evului mediu
- epoca de bronz aduce la putere negustorii (dupa revolutiile burgheze)
- epoca de fier in care vin la putere si ultima casta, muncitorii si taranii...


Cum vi se pare ? planul acesta al istoriei e scris in cele mai vechi carti ale indiei ...

Ce credeti, oare trecerea la putere a muncitorilor si taranilor sa fi fost dar atit de scrurta ? sau se preconiozeaza o revenire in forta si pe scara larga ?

Dar dupa aceasta etapa cine va veni la putere ?
oare ce fel de preoti ?
Sper din tot sufletul sa fie cei ai adevarului si stiintei ...(si cind zic asta ma bazez pe faptul ca in acele timpuri nu existau notiunile de inteletual om de stiinta sau savant ... erau asimilati la preoti...)


astept cu nerabdare comentarii ... Smile
avatar
horia
*******
*******

Mesaje : 38
Data de inscriere : 14/11/2009

Re: simple coincidente ?

Mesaj  horia la data de Mier Oct 13, 2010 6:32 am

Nici nu s-au stins bine ecourile marsului facut de politie la Cotroceni...
ca ...

Liderul ecuadorian a fost spitalizat după ce a fost atacat de poliţiştii protestatari, relatează Sky News. "Aceasta este o tentativă de lovitură de stat organizată de opoziţie şi de unele sectoare ale forţelor armate şi poliţiei", a declarat Correa. El a menţionat că s-a refugiat într-o cameră de spital din Quito şi că se teme pentru viaţa sa. Mai mulţi poliţişti au înconjurat palatul prezidenţial din Quito, au incendiat cauciucuri şi s-au bătut cu forţele de securitate. Circa 150 de poliţişti au preluat controlul asupra unui aeroport şi asupra bazei forţelor de ordine Mariscal Sucre. De asemenea, protestatarii au blocat accesul pe şosele spre capitală. "Din motive de securitate, operaţiunile aeriene trebuie suspendate imediat", a precizat purtătorul de cuvânt al întreprinderii Quiport, care administrează aeroportul, în jurul orei locale 10.30 (18.30 ora României). În acest timp, zeci de poliţişti manifestau în principala cazarmă din capitală, dar şi la Guayaquil, marele oraş portuar din sud-vest şi la Cuenca, manifestaţii care au condus la confruntări şi la folosirea gazelor lacrimogene. În jurul orei locale 12.30 (20.30 ora României), poliţiştii au ocupat sediul Congresului.
http://www.monitorulbt.ro/International/2010-10-02/Puci+violent+esuat+in+Ecuador

Pt cei care nu au urmarit evenimentele mai trebuie sa spun doar ca
armata fidela presedintelui l-a scos din miinile rebelilor'
Dupa restaurarea ordinii ministrul de interne si-a dat demisia...

a dracului coincidenta bom
avatar
horia
*******
*******

Mesaje : 38
Data de inscriere : 14/11/2009

Re: simple coincidente ?

Mesaj  horia la data de Dum Oct 17, 2010 6:15 pm

Abraham Lincoln a fost ales la Congresul din 1846. John F. Kennedy a fost ales la Congresul din 1946. Abraham Lincoln a fost ales presedinte in 1860. John F. Kennedy a fost ales presedinte in 1960. Ambii au fost deosebit de interesati de drepturile civile. Ambele lor soţii au pierdut cate un copil in timp ce trăiau la Casa Albă. Ambii presedinti au fost împuşcati intr-o zi de vineri Ambii presedinti au fost împuşcati în cap Lincoln a avut un secretar care se numea Kennedy. Kennedy a avut un secretar care se numea Lincoln Ambii au fost asasinati de către un sudist Ambii au fost urmati la conducere de catre un sudist numit Johnson Andrew Johnson, care i-a urmat lui Lincoln , s-a nascut in 1808.. Lyndon Johnson, care i-a urmat lui Kennedy, s-a nascut in anul 1908. John Wilkes Booth, care l-a asasinat pe Lincoln , s-a născut în 1839. Lee Harvey Oswald, care l-a asasinat pe Kennedy, s-a nascut in 1939.. Ambii asasini au avut nume compuse din trei cuvinte. Ambele nume sunt compuse din cincisprezece litere. Lincoln a fost împuşcat la teatru numit "Ford". Kennedy a fost împuşcat într-o masina numita " Lincoln " construita de "Ford". Lincoln a fost împuşcat într-un teatru şi asasinul a fugit şi s-a ascuns într-un depozit. Kennedy a fost împuşcat dintr-un depozit şi asasinul fugit şi s-a ascuns într-un teatru Booth si Oswald, ambii asasini au fost ucisi, la randul lor, înainte de finalizarea cercetarilor O alta "intamplare"... O săptămână înainte ca Lincoln sa fie împuşcat, el a fost in Monroe, Maryland, SUA O săptămână înainte ca Kennedy saa fie împuşcat, el a fost cu Marilyn Monroe.

Continut sponsorizat

Re: simple coincidente ?

Mesaj  Continut sponsorizat


    Acum este: Mar Noi 20, 2018 12:29 am