NEINFRANTII

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
NEINFRANTII

- legenda continua


Nimeni nu are dreptul sa tulbure Centenarul Romaniei

avatar
octavtoader

Mesaje : 89
Data de inscriere : 31/05/2010
28112018

Nimeni nu are dreptul sa tulbure Centenarul Romaniei Empty Nimeni nu are dreptul sa tulbure Centenarul Romaniei

Mesaj  octavtoader

.
.
.
Nimeni nu are dreptul sa tulbure Centenarul Romaniei

 
      Nimeni nu are dreptul sa tulbure Centenarul Marii Uniri, asa cum nimeni nu are dreptul sa anuleze cetatenia unui roman, tot asa cum nimeni nu are dreptul sa tulbure intonarea imnului Romaniei.
    Centenarul Romaniei este ziua sfanta in care ne evocam gloria strabunilor eroi, in care aducem pios respect sacrificiilor facute pentru reintregirea tarii in granitele Daciei strabune, in care ne strangem uniti sub drapelul tricolor, in care evocam aceasta istorica suta de ani trecuta, cu bune si cu rele .
    Nimeni, sub nici un motiv – fie el politic, juridic, economic, justitiar – nu are dreptul sa interzica unui roman – indifferent de etnie, sex, convingere religioasa sau stare sociala, fie el civil sau militar sub orice uniforma a Statului Roman, fie el cinstit sau hot, dovedit sau nedovedit, fie el religios sau ateu, fie el “om de stat” sau “om de rand” - sa participe la evocarea acestui important moment al natiei romane.
    Aviz politicienilor care-si inchipuie ca au ajuns in aceasta inalta functie de stat pentru a folosi aceasta sfanta zi a romanilor pentru a-si face complicatele jocuri politice. Pana la urma a fi politician inseamna sa stii sa stai roman langa roman, umar langa umar, inima langa inima, in momentele de mare importanta pentru natia romana, pentru interesul national – care este mai presus de orice interes politic sau de grup.
   Aviz domnului Klaus Werner Iohanis care trebuie sa inteleaga ca a ajuns in acesta inalta functie publica de Presedinte al Romaniei pentru a sustine unitatea romanilor, pentru a cladi interesul national, pentru a respecta momentele de mare importanta pentru natia romana.
    Ce vor face politicienii o zi , doua zile, o suta de zile mai tarziu – e treaba lor. Dar in aceasta SFANTA ZI a Centenarului Marii Uniri romanii au dreptul ca macar o data la o suta de ani sa vada doar UNITATE si nimic altceva.
     Iar cine va incerca sub orice forma, sub orice motiv, sa induca dezbinarea, sa tulbure Centenarul Romaniei, va primi SCARBA si DISPRETUL etern al natiei romane.
.


Traiasca ROMANIA.
Distribuie acest articol pe: redditgoogle

Niciun comentariu.


    Data/ora curentă este: Vin Iul 30, 2021 1:29 am