NEINFRANTII

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
NEINFRANTII

- legenda continua


SAH MAT la IOHANIS

avatar
octavtoader

Mesaje : 89
Data de inscriere : 31/05/2010
16042020

SAH MAT la IOHANIS Empty SAH MAT la IOHANIS

Mesaj  octavtoader

.
.
.
SAH MAT la Iohanis

 
Cu 2 zile in urma ministrul de Interne Marcel Vela facea referire la un accord BOR – MAI care avand in vedere situatia grava de pandemie dar si necesitatea spirituala a societatii romanesti reliefa un mod practic de desfasurare a Sarbatorilor Pascale cu implicarea directa a corpului politienesc.
.
Imediat a aparut reactia Presedintelui Iohanis care a infierat aceasta initiativa a unor oameni cu INIMA DE ROMAN, interventie in care s-au anuntat masuri de restrangere a drepturilor …care ating absurdul si sprijina infractionalitatea, violenta – dar despre asta vom vorbi mai tarziu.
 
Pupatorii de conduri din sindicatul politistilor s-au grabit sa dea dreptate “vocii de la Cotroceni” luand in deradere acordul facut de Ministrul Vela, aruncand repede cu noroi pe acest accord care oferea politiei controlul multimilor din interiorul desfasurarii actiunii, ca factor de linistire a tensiunilor sociale. Sefii sindicalistilor s-au pus repede in accord cu “vocea de la Cotroceni” prefereand sa fie impotriva populatiei, pentru simplu fapt ca impartirea LUMINII si a Pastelor nu face parte din “fisa postului”.
Amintesc purtatorilor de uniforme militare albastre ca nici asigurarea alimentatiei populatiei nu face parte din fisa postului politistului …dar pe timp de razboi o faci, chiar daca nu este in fisa postului, si faci orice e necesar pt asigurarea pacii si linistii societatii, pentru ca esti in slujba societatii si a necesitatilor acestei societati romanesti – sau cum spune sloganul politiei “ suntem in slujba cetateanului”.
Amintesc purtatorilor de uniforme militare albastre ca e mult mai intelept sa fie in aceiasi directie cu societatea romaneasca si sa vina in ajutorul ei, chiar daca e vorba de o necessitate spirituala, pastrand ordinea si disciplina din interior, si pe directia societatii, odata cu participarea la sarbatorile pascale -  asa cum a gandit-o Ministrul Vela in prima varianta – decat sa asculti “vocea de la Cotroceni” si sa te contrapui societatii care nu va sta 100% in case – dand foc in Romania celui mai cumplit conflict social cunoscut in lume, conflictul RELIGIOS.
Nu suntem nici copii, nici idioti – sarbatorile Pascale crestine au insemnat mereu o distanta sociala minima, nu ne-am luat in brate, si nu ne-am pupat de Paste… am tinut chiar distanta ca sa nu dam foc celor din jur, iar drumul pana acasa, chiar si in comunism, nu insemna decat o lunga insiruire de lumanari aprinse ...ce tineau distanta.
 
In acest context politistii si sindicatul politistilor au de ales intre 2 variante, singurele posibile :
1.      Fie asculta de Ministrul Vela si se implica, exact cum spunea acesta in prima varianta, pastrand ordinea si distanta legala prin megafoane , impartind LUMINA si Pastele (in recipient mici de unica folosinta, pregatite prealabil ) alaturi de voluntari desemnati de Patriarhie – si atunci politia va fi aplaudata si respectata
2.      Fie vor asculta de “vocea de la Cotroceni” si se vor contrapune populatiei, iar atunci vor fi scuipati si huiduiti, vor fi cei care vor genera direct si indirect violentele stradale cu tenta religioasa, si vor fi blestemati in veci pentru ceea ce va urma.  Dupa cele cateva zeci de exemple de abuzuri si amenzi date inutil aceasta poate fi scanteia care poate aprinde un conflict social …din pacate atat de asteptat de cei care doresc asta in Romania.
-          Pe de alta parte nu opozitia stradala este solutia pentru aceasta situatie.
Nu nesupunerea si fortarea drumului catre biserici este solutia.
Suntem in plin razboi bacteriologic si deocamdata nu stim cu cine ne luptam, nu stim cu exactitate cum si in ce fel se imprastie acest virus, nu stim cu exactitate daca este o distributie naturala a virusului sau este imprastiat de mana criminala, nu stim cu exactitate CINE impune masuri care sunt similare cu ale unei armate de ocupatie in Romania (si in lume).
 - E momentul sa ne aducem aminte de cum am facut fata armatei de ocupatie sovietice : nu opozitia in forta ii enerva atat de tare pe rusi, nu forta directa i-a facut sa plece din Romania ci faptul ca le radeam in nas, ca se stiau luati in ras si-i bateam cu propriile “decrete”.
Si azi se poate la fel
 
-          Nu fortam mersul la biserica pt a da motiv de violente…
-          Dar putem sta linistiti in fata locuintei, in fata proprietatii. Si ne putem deplasa din motive de “activitate fizica individuala” la un colt al proprietatii – unde ne intalnim cu un vecin care ne da lumina, si apoi mergem catre celalalt colt al proprietatii - unde dam lumina altui vecin. Si asa, din OM in OM, din POARTA-n POARTA, de la biserica de cartier pana la ultimul om iesit la usa proprietatii sale, in fata blocului, putem sa impartim LUMINA, razandu-le in nas celor ce asculta de “vocea de la Cotroceni”. N-au ce sa faca, n-au cum sa aresteze/amendeze un om aflat in proximitatea locuintei – si vom sarbatori si Pastele acesta romaneste, asa cum stim noi.
Cum am spus politistii au de ales intre 2 variante – 1) fie au INIMA DE ROMAN si ajuta la Sarbatorile Pascale, si pentru asta vor fi aplaudati castigand stima populatiei, 2) fie se vor contrapune dorintei spirituale a societatii romanesti – si vor fi huiduiti de oamenii care oricum vor lua LUMINA, din OM in OM, fara sa incalce legea, fara sa genereze violente stradale…
Asa sa ne ajute Dumnezeul Strabunilor Nostrii
Si Presedintele Iohanis tot aceste 2 alegeri are de facut … SAH MAT domnule IOHANIS
...
Distribuie acest articol pe: redditgoogle

Niciun comentariu.


    Data/ora curentă este: Vin Iul 30, 2021 12:34 am