NEINFRANTII

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
NEINFRANTII

- legenda continua


IMUN sau ASIMPTOMATIC

avatar
octavtoader

Mesaje : 89
Data de inscriere : 31/05/2010
02062020

IMUN sau ASIMPTOMATIC Empty IMUN sau ASIMPTOMATIC

Mesaj  octavtoader

.
.
.
IMUN sau ASIMPTOMATIC


A inceput iar sa apara prin media si in jurul "Conducerii de partid si de stat" de la Bucuresti ideea internarii ASIMPTOMATICILOR - si asta va fi subiectull discutiei.

Cine sunt cei asimptomatici sau ce inseamna sa fi asimptomatic ?? Dar ce inseamna sa fi IMUN ??
In primul rand inseamna sa ca la contactul cu virusul sa nu ai manifestari LETALE ale organismului - asta la asimptomatici.
IMUN - conform DEX =  Capacitate (înnăscută sau dobândită) a unui organism de a rezista la anumite boli infecțioase sau la un produs nociv organismulu = adica exact ceea ce inseamna sa fi asimptomatic .


Dar iata ce ne spune Cursul de Imunologie Practica editat de Universitatea de medicina si farmacie Victor Babes Timisoara : Imunizarea reprezintă procesul de inducere activă sau de conferire temporară de imunitate, prin administrarea diferitelor produse imunobiologice.( https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&ved=2ahUKEwjnldevrOHpAhUKJBoKHYVjCfoQFjAHegQIAhAB&url=http%3A%2F%2Fwww.umft.ro%2Fdata_files%2Fdocumente-atasate-sectiuni%2F5635%2Fepidemiologie_20practic_c4_82.pdf&usg=AOvVaw21fTgbqGE4CjiBmnP7LqZz )

 - Termenii de imunizare şi vaccinare nu sunt sinonimi. În timp ce imunizarea descrie un proces de inducere sau furnizare a imunităţii prin mijloace active sau pasive, vaccinarea se referă strict la administrarea unui vaccin sau a unei anatoxine. În consecinţă, vaccinarea nu garantează imunizarea!


Am selectat aceste pasaje (doritorii pot citi tot cursul la adresa de mai sus) pentru a sparge acele luari de cuvant care cu manie proletara infierau pe cei care nu se vaccineaza - prin VACCINARE nu devi un spray BIOCID care ucide virusul 2 m in jurul lui ci DOAR capeti imunitate proprie = adica capacitatea corpului de a REZISTA la anumite boli infectioase. Asta nu inseamna ca nu ai virusul in corp, nu inseamna ca nu iesi POZITIV la anumite intervale de timp de la contactarea virusului, ca nu poti fi PURTATOR - ca orice materie vie sau ne-vie - a unui virus. Nu inseamna altceva decat ca ai o REZISTENTA NATURALA sau DOBANDITA prin VACCINARE la anumite boli infectioase. PUNCT.


Astept parerea contrara a unui specialist care sa spuna ca IMUN si ASIMPTOMATIC nu sunt similare...
Si atunci DE CE atata inversunare cu internarea si TRATAREA asimptomaticilor - adica a IMUNILOR ??  Adica il internezi pe unu care da pozitiv la un test care nu se stie inca ce masoara ( masoara existenta virusului in cantitate infima/neglijabila, masoara virusul prin care corpul deja a trecut si l-a invins, masoara un rest de virus pe care l-ai luat de dimineata in drum spre spital etc etc ) si in tratezi de febra cu antitermice - desi n-are febra, ii dai sirop de tuse, desi nu tuseste sau, mai grav, il intubezi desi el respira bine si fara probleme. DECI care-i tratamentul aplicat internatilor asimptomatici ??


O paranteza la "protocoalele OMS" privind tratarea bolnavilor COVID19 in sectiile de terapie intensiva prin punerea lor la tratament ...pe burta. Pozitia o crea ceva senzatii printre stabii de la OMS care si-o trag pe la spate... dar eficienta medicala la un pacient care abia isi trage sufletul ...mai greu. Iar sa impui aceasta pozitie la nivel mondial ca "videcatoare de COVID19" e o performanta.(https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2848350668625556&set=a.696758107118167&type=3&theater ) Iata direct fotografia cu practica "culcat pe burta"ca soparla...

IMUN sau ASIMPTOMATIC 97106130_2848350675292222_3347220240298672128_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_sid=110474&_nc_eui2=AeFrXT696oGja-61odQNxyndYx4r6LohSFpjHivouiFIWvYCnWlJ3Waf5_lL-ODD4uvnBKMcs9bzYxDKUySbOg7n&_nc_ohc=0fuDRpgH0mQAX_2pHlJ&_nc_ht=scontent.fotp3-1

E LMC ca respiratia pacientului e inproprie, greoaie, si ca doar prin coma indusa il poti "hiperventila". S-o crede OMS-ul Dumnezeul stiintei in sanatate dar corpul uman nu e facut pentru a mari volumul cutiei toracice stand pe burta (adica pt a respira trebuie sa ridici coloana si toata osatura adiacenta numai prin forta inspiratiei) iar respiratia abdominala, cea mai completa si sanatoasa...trebuie sa ridice bazinul si toate oasele soldului - adica aproape imposibil pt un pacient care abia isi trage sufletul. Poate ma insel dar pozitia asta tinuta cateva zile iti fragezeste coloana si ti-o face damburi iar capul pe spate si pe o parte cu tubulatura respiratorie in gura este ...exact pozitia ideala premergatoare a ceea ce in medicina legala se numeste "EXECUTIA prin RUPTUL CAPULUI" . Deci protocoalele OMS sunt o EXECUTIE, o EXECUTIE IN MASA - bolnavul moare in somn la o prim zvacnet dupa o coma de cateva zile, sau cand asistenta ii trage un pic capul pe spate pentru a-i introduce mai bine tubulatura de respirat. Mort de COVID 19 ...


Si atunci ce este cu adevarat acest COVID19 ? Ce inseamna el pentru populatia europida ?? Asta pentru a combate si aceasta ipoteza a reducerii populatiei... Daca voia sa reduca populatia globului "oculta" trebuia sa puna in practica o arma biologica care sa decimeze zonele superagomerate ale globului . Pentru cine e curios mai jos e un link catre o harta globala a raspandirii si victimelor COVID 19 in timp real : https://infographics.channelnewsasia.com/covid-19/map.html   Maroc 205 morti, Mauritania 23 morti, Sudan/Nigeria cate 287 morti, Yemen 80 morti,  = si lista e lunga dar am dat exeplele unor tari unde apa si igiena sunt precare si totusi mortalitatea COVID 19 e mica comparativ cu zonele eurpene sau ale rasei albe unde COVID face ravagii. India cu al ei MILIARD de oamenicare se spala de 2 ori pe an, cu ale ei temple ale maimutei si sobolanului are 5400 de morti - iar cine doreste poate studia harta si trage singur concluziile.


In Romania se iau cele mai aberante masuri (printre care si aceasta INTERNARE  IMUNILOR ...numiti pompos asimptomatici). Normal, in prima faza, aceea de urgenta cu declaratiile pe proprie raspundere - scopul nu trebuia sa fie datul amenzilor pe motive de caligrafie - cum s-au bucurat pacalicii din "Conducerea de partid si de stat" ci stabilirea unor repere stiintifice privind acest virus : care sunt traseele cel mai freecventate de cetateni (cf declaratiei pe proprie raspundere) , care sunt directiile de dezvoltare a virusului/pandemiei (din locatia A spre locatia B etc etc) care sunt mediile de propagare ( umed/uscat, viu/neviu , metal, sticla, plastic lemn, apa, etc etc ) care sunt programele de DECONTAMINARE (si de ce s-au aprit aceste programe de decontaminare a spatiilor externe - la ce drk am masca daca pun mana peste tot pe virus, de exemplu ) si mult ealte aspecte care trebuiau sa se concretizeze in 2 mari concluzii :


1. Virusul are o raspandire naturala si se propaga prin mediile A,B,C,D cu viteza X si pe directia Y

2. Virusul NU are o raspandire naturala si se comporta ca un ATAC BIOLOGIC focarele de aparitie fiind legate de grupul X sau Y, de activitate Z sau G (5G), si se iau urmatoarele masuri de contracarare a ATACULUI BIOLOGIC.


La noi "Conducerea de partid si de stat" a afisat o IMBECILITATE dojenitoare, n-a facut nici o actiune de recunoastere a fenomenului cu care ne confruntam (a INTERZIS pana si autopsiile care ar fi dat raspunsul la modul de actiune al virusului in organismul uman - tot conform protocoalelor de EXECUTIE IN MASA ale OMS ), au pus in practica o doctrina de politie politica ( doar un IMBECIL isi inchipuie ca stopeaza raspandirea unui virus punand catusele unor amarati ce incercau sa ridice vocea la absurditatile impuse in public de clasa politica - in timp ce EI GUVERNANTII nu respectau nimic din ceea ce era impus romanilor), au incercat prin orice mijloace sa faca aparenta unei activitati politico-administrative cand de fapt au distrus economia nationala si au lasat jaful si coruptia sa atinga cote inimaginabile."Conducerea de partid si de stat" a strans toate aspectele actiunii de GENOCID  si SUBMINARE A ECONOMIEI NATIONALE. Iar candva aceste fapte se vor plati.
Norocul nostru - acum, ca si in trecut, de la ocupatia sovietca si pana azi - a fost ca a existat si exista un NUCLEU care-si face treaba, care infrunta atat ticalosia din afara, cat si prostia si marlania din interiorul tarii. Cu acesti oameni am trecut si vom trece prin acveasta cumplita incercare. Asa sa ne ajute Dumnezeu .
Distribuie acest articol pe: redditgoogle

Niciun comentariu.


    Data/ora curentă este: Vin Iul 30, 2021 1:44 am